След празненствата и честванията по случай 70-годишнината от създаването на

...
След празненствата и честванията по случай 70-годишнината от създаването на
Коментари Харесай

От ЦСКА след юбилея: Благодарим ви!

След празненствата и честванията по случай 70-годишнината от основаването на ЦСКА, управлението на отбора от Борисовата градина насочи своите благодарности към всички, които се включиха в честванията. Чрез особено известие на клубния уебсайт, "червените " отдадоха заслуженото на почитателите, на президента на България Румен Радев, на спортния министър Красен Кралев, на командира на Военновъздушни сили военачалник майор Цанко Стойков, на заслужилите спортисти, които дефилираха на Националния стадион и други.

Заря на "Васил Левски " за ЦСКА

ЦСКА е празник

Предлагаме ви цялостния текст без редакторска интервенция:

"Армейци,

на 5 май дружно отпразнувахме 70-годишния празник на ЦСКА.

По величествен, трогателен и несравним метод.

Така, както клубът заслужава и му отива!

Заради всички триумфи, трофеи, купи и медали, извоювани през годините, само че най-много поради всички Вас - последователите, които го обичат и поддържат!

Този необикновено прочувствен празник нямаше да се състои без Вашата обич и отдаденост към армейската идея. Без хилядите по трибуните и милионите пред телевизионния екран с червени сърца!

Благодарим Ви!

Благодарим на Президента на Република България Г-н Румен Радев, че почете с персонално наличие нашия празник! Също по този начин на министъра на защитата Г-н Красимир Каракачанов, че позволи присъединяване на военни подразделения да се включат в знаменателното събитие и по този начин се върнахме към корените си! Защото още от самото си основаване ЦСКА има генетична връзка с българската войска и нашето предпочитание е тя да остане неразривно здрава и за в бъдеще!

Благодарим на Министъра на младежта и спорта Г-н Красен Кралев, който ни оказа подпомагане и помощ, с цел да може ЦСКА към този момент да разполага с съвременна подготвителна база, а имаме вяра - скоро и с хубав стадион!

Спиращите дъха моменти бяха плод на неуморните старания на стотици хора. Бихме желали да благодарим на военачалник Явор Матеев за професионализма на неговите парашутисти, които развяха гордо в небето славните емблеми на ЦСКА.

Благодарности към командира на Военновъздушни сили военачалник майор Цанко Стойков за незабравимия момент, в който на терена акостираха нашите футболни колоси Христо Стоичков, Димитър Пенев и Димитър Бербатов.

Нашите почитания и към близо 500-те митове и заслужили спортисти, които особено пристигнаха за церемонията от всички краища на страната и света.

Аплодисменти и за уредниците от 24/7 и Калоян Лалев-Кайо, както и за всички участници и доброволци, осъществили този театър!

Благодарим!

От управлението "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР