След повече от два месеца далеч от медийния интерес, Мелания

...
След повече от два месеца далеч от медийния интерес, Мелания
Коментари Харесай

Защо Мелания Тръмп носи само една ръкавица

След повече от два месеца надалеч от медийния интерес, Мелания Тръмп се завърна в целия си искра и незабавно породи куп въпроси. Първата дама участва на годишната тирада на президента пред Конгреса. И до момента в който Доналд Тръмп се опитваше да обезпечи непоклатимост на ръководството на Щатите, брачната половинка му още веднъж се трансформира в център на внимание.

Прекалено рядко чуваме Мелания да приказва, с цел да разчитаме на словата й да изградят нейния облик и имидж. Но тя много ловко се е научила да споделя, каквото има да каже, с метода, по който наподобява.
 Снимка 405004

Госпожа Тръмп заложи на рокля-палто за над 1000 $ от Burberry. Изненадващо за всички, черната връхна дреха тя избра да комбинира с... черна кожена ръкавица.

Стилистът на Първата дама изясни, че тоалетът кардинално върви в комплект с две ръкавици, а решението да остави едната вкъщи е на самата Мелания. Явно е сметнала за несвоевременно да се ръкува с ръкавица. Затова и коженият аксесоар бе на лявата й ръка, а скоро след идването си се раздели и с него.
 Снимка 405005

Не по-малко забавен обаче е и изборът на цвят за облеклото на първата дама. Черното просто е класика, с която няма по какъв начин да сбъркаш. В случая на Мелания е изложение на позиция. Позиция, радикално противоположна на тази на дамите, които показват демократическата партия, написа In Style.
 Мелания Тръмп, следващото й изгубване и една годишнина
Къде изчезна Мелания Тръмп

Не й е за първи път

Те обичайно са облечени напълно в бяло, идентифицирайки се със суфражетките от предишното, които се борят дамите да имат право да гласоподават. Днес това право им е обезпечено, само че те считат, че няма тъждество сред половете. А очевидно Мелания не мисли по този начин и за следващ път даде да се разбере, въпреки и мълчешком.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР