След постъпилия сигнал до редакцията на TrafficNews , в който

...
След постъпилия сигнал до редакцията на TrafficNews , в който
Коментари Харесай

Пилотът на самолета, прелетял ниско над АМ “Тракия“: Не сме правили опасни маневри!

След постъпилия сигнал до редакцията на TrafficNews , в който се сочи, че дребен аероплан е прелетял изключителни ниско над автомагистрала „ Тракия ” и е стреснал водачите пътуващи към морето, се свърза с нас водачът на въпросното въздушно возило. Той изрично опроверга думите на читателя ни, който твърди, че селскостопанският аероплан е правил рискови маневри над магистрата и се засилвал към огромните транспортни средства.
Прочетете още

 В качеството си на шеф на компания „ ЕМИ-ЕР ” ООД Емилиян Вълев сподели, че никой не е правил рискови маневри, а за полета мъжът удостовери, че е бил обикновен и изцяло легален.

" От управлението на Въздушно придвижване ни управляват къде вървим и какво вършим. Базата ни е на летището в Цалапица и ние обработваме оризовите площи, които са в съседство на Автомагистрала „ Тракия ”. В този миг, в който са ни снимали, правихме завой над автомагистралата, тъй като там свършва блокът с ориз. Не са правени рискови маневри и не сме се  насочвали против огромни камиони и рейсове, с цел да ги плашим! Това са нелепости! " Съобщи изрично Вълев.

Той добави, че не е основана заплаха за някого от движещите се по автомагистралата коли. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР