След последния си кралски ангажимент миналата седмица принц Хари и

...
След последния си кралски ангажимент миналата седмица принц Хари и
Коментари Харесай

Принц Хари, Меган Маркъл, принцеса Ан и тя ли ще е първият им посетител след Мегзит

След последния си кралски ангажимент предходната седмица принц Хари и Меган Маркъл се върнаха в Канада, с цел да стартират своя нов живот. Херцогът и херцогинята претърпяха сложна разлъка с кралския двор и единствено времето ще покаже с кого от него ще съумеят да поддържат връзка.

Оказва се, че има една дама, която им е доста близка на сърцето, макар че постоянно е оставала в сянката на връзките с кралицата, Уилям, Кейт, Чарлз и Камила. И това е принцеса Ан - сестрата на Елизабет Втора.

През май тя има няколко планувани задължения в Канада, първият от които е във Ванкувър, където се подвизават херцога и херцогинята на Съсекс. И в случай че те не бъдат отсрочени поради ковид, лелята на Хари ще има опцията да гостува в новия му дом.

Така тя ще стане първият член на кралския двор, срещнал се от близко с новия живот, който фамилията си устрои надалеч от Англия. По последна информация, те са наели първокласно имение за 10 милиона $, в което още веднъж се усещат като в замък.

Говори се, че точно принцеса Ан ще заеме мястото на принц Хари отпред на кралските военноморски сили. И по този начин ще стане първата жена капитан в тази роля, написа Daily Mail.

Тази рокада сигурно ще затопли още повече връзките сред херцога на Съсекс и неговата вуйна, тъй като двамата ще си обменят опит и ще имат още една обширна тематика за диалог. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР