След поредица от големи специални събития в Арена Армеец, най-голямата

...
След поредица от големи специални събития в Арена Армеец, най-голямата
Коментари Харесай

ПП ГЕРБ свиква национално събрание


След поредност от огромни специфични събития в Арена Армеец, най-голямата политическа партия в България – Политическа партия ГЕРБ, още веднъж слага началото на реформаторски и новаторски метод за своите мероприятия, оповестиха от пресцентъра на партията.

Предстоящото Четвърто постоянно отчетно-изборно делегатско национално заседание на Политическа партия ГЕРБ ще бъде запомнено с невиждана до момента за политическо събитие мултимедия и 3D мапинг. Тази технология се радва на изключителна известност по света и за първи път в нашата страна ще бъде особено построено по време на мероприятието на Политическа партия ГЕРБ. Посланията и речите на мощните членове на ГЕРБ, както и другарските послания на техните европейски посетители ще бъдат илюстрирани по в действителност впечатляващ и въздействащ метод.

Четвъртото постоянно отчетно-изборно делегатско национално заседание на ГЕРБ ще се организира на следващия ден /26.11.2017 година (неделя)/ от 12.00 часа в зала първа изложбена на Интер Експо Център /бул. „ Цариградско шосе " 147/./standartnews.com
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР