След първите 3 дни на фалстарт, в момента 48-ият парламент

...
След първите 3 дни на фалстарт, в момента 48-ият парламент
Коментари Харесай

Росен Желязков: Нови избори ще има и трябва да сме готови с хартиена бюлетина


След първите 3 дни на провал, сега 48-ият парламент е в доста добра кондиция и е хванал работна вълна. Този парламент е много по-оперативен макар напреженията. Парламентът стартира да работи и да съблюдава правилниците.

Това съобщи зам.-председателят на Народното събрание от Росен Желязков в предаването „ Лице в лице “.

Той уточни още, че в последните дни следи едно нелошо намаляване на тоналността и напомни, че Борисов през вчерашния ден е сложил база на разговор, като е споделил, че е податлив да разиска 16-те точки на " ".

В края на 47-ото Народно заседание бе сложена тематиката за хартиената бюлетина. Тогава един глас недостигна. " Сега не започваме с тази тематика, а я продължаваме. Рано или късно ще има предварителни избори и е значимо да работим за Изборния кодекс. За да не го вършим в последния миг ", съобщи Желязков.

" В петък хартиената бюлетина ще бъде гледана на първо четене в три законопроекта. Политическата позиция е ясна – има огромно съмнение в електронното гласоподаване. Такова има и в хартиената бюлетина. Затова гласоподавателят би трябвало да има правото да избере ", сподели още депутатът от.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР