След отпадането на мониторинговия доклад за България най-важно е влизането

...
След отпадането на мониторинговия доклад за България най-важно е влизането
Коментари Харесай

Пеевски: Отпадането на мониторинговия механизъм е позитивен знак, чакаме през декември добра новина и за Шенген

След отпадането на мониторинговия отчет за България най-важно е влизането ни в Шенген. Това разяснява националният представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание

Отпадането на мониторинга е извънредно положителен знак за България, сподели Пеевски във връзка решението, обявено от Европейската комисия. И добави: „ Днес е прекрасен ден! ”.

За нас това е триумф на държавното управление. Сега най-важно е влизането ни Шенген. След отпадането на мониторинговия отчет не виждаме никакви учредения това да не се случи. То е значимото решение за българите, безапелационен бе Делян Пеевски.

Надявам се да си осъществим уговорките по защита на границите и ограничението на мигрантския напън и напълно скоро да имаме положителната вест, че сме в Шенген. Ние с господин Илхан Кючюк работим доста интензивно за ускорение на този процесз Надяваме се до декември това да е реалност, акцентира Пеевски.

Много зависи и от всички дейности на държавното управление – то би трябвало да извърши всичко, което включват мненията към нас. Но главното е да се овладее мигрантският напън. Това зависи доста от Министерство на вътрешните работи. Те би трябвало да си свършат работата, сподели още Пеевски.

В отговор на журналистическа имитация, че Австрия вижда проблеми точно в тази сфера, Делян Пеевски съобщи: „ Затова споделям, че се знае къде е казусът. Трябва да си свършим работата и когато нямат учредения, незабавно да се случи влизането ни в Шенген. ”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР