След острата ми критика за злоупотребите в Пирогов, ми разказаха

...
След острата ми критика за злоупотребите в Пирогов, ми разказаха
Коментари Харесай

Наш лекар за Пирогов: Не е толкова просто с пациентите и клиничните пътеки

След острата ми рецензия за злоупотребите в Пирогов, ми описаха по какъв начин заради недофинансиране на пътеките се постанова, макар че не е вярно, се прави. Така разяснява на профила си във Фейсбук информацията за подправени епикризи в най-голямата незабавна болница у нас доктор от университета в Берн.

" Съсловието от дълго време трябваше да натисне пътеките да се усъвършенстват. За това, че се вписват и други пътеки в границите на скъпи лечения, когато главната пътека не стига, знаем всички (да не се бърка с подправеното отчитане на постъпили пациенти в Правителствена). Дадоха ми следното изложение " Всеки го прави, касата го знае и толерира. Но заради съществуването на документи, всеки е " на трупчета " и във всеки миг по желание може да удариш по желание всеки ". Това хвърля малко по-различна светлина на събитията ", написа доктор Илиев.
 Д-р Аспарух Илиев: Практика за разбъркване на разнообразни ваксини няма Д-р Аспарух Илиев: Практика за разбъркване на разнообразни ваксини няма
Практика на разбъркване на ваксини няма - предлага се в няколко европейски страни, да вземем за пример във Франция и Германия. Това съобщи пред Българска национална телевизия...

" Любопитно ми е, че част от проучванията му са извършени под друга пътека, и подписал ли е персонално епикризата си. В подобен миг би трябвало в действителност да се отдръпна встрани и да не разясня тематиката, а единствено да кажа - очевидно има доста гнило у нас, извънредно време е да се оставят пътеките и да се намерения за по-гъвкав модел на финансиране като DRG, да вземем за пример. Но това е цяла друга тематика. Има потребност от солидно реформиране и изчистване, с цел да се работи професионално и да не се постановат номера, без значение от подбудите ", безапелационен е експертът.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР