След окончателната раздяла на Асен Блатечки и красивата моделка и

...
След окончателната раздяла на Асен Блатечки и красивата моделка и
Коментари Харесай

Любовта на Диляна и Блатечки е достойна за сапунен сериал 


След окончателната разлъка на Асен Блатечки и красивата моделка и актриса Диляна Попова апартаментът, в който живееха със сина си Борил на пъпа на София, остава за артиста, написа „ Галерия “. Понеже по време на взаимното им общуване са закупили дружно просторното жилище от 120 квадратни метра с ипотечен заем, в този момент Блатечки погасява самичък дълга към банката и настрана изплаща на вноски парите, които Диляна е вложила в парцела.

В жилището в този момент живее той дружно с новата си другарка – Елеонора Янакиева, която управлява финансите на една от най-големите компании за произвеждане на растителни масла и слънчоглед, а преди този момент е работила във водеща наша банка 17 години. Червенокоската е на 43 години и също като Асен има момченце от предходна връзка, което живее с двамата. Също като артиста е запалена по спорта и постоянно посещава разнообразни групови тренировки. Асен е вдлъбнат до уши и пред другари признава, че е доста благополучен с новата си. „ Жената до мен не е съумяла да ме укроти. Ако ме укроти, няма да съм й забавен. Но съумя да ме накара доста да я обичам “, показа артистът неотдавна пред Десислава Банова-Плевнелиева в рубриката „ Тук и в този момент “ по Нова телевизия. Елеонора се познава с изключение на със сина на Асен – Борил, както и с Диляна. Двете дами даже са били дружно на вечеря с артиста и новата половинка на Попова – ресторантьорът Лъчезар Захариев, който държи заведение на плаж „ Перла “ до Приморско. Преди стопанисваше „ Баш Бара “ на къмпинг „ Градина “, само че поради проблем с концесионерите предишното лято хлопна кепенци. Любопитното е, че негов съучастник е зетят на Стефан Софиянски – Лъчезар Йорданов, който е женен за огромната щерка на някогашния столичен кмет Елена. Захариев е и ръководител на Българската асоциация на заведенията.

Той живее дружно с Диляна в първокласен апартамент в столичния квартал „ Лозенец “. Заедно с тях е и синът й Борил, който е възпитаник в Музикалното учебно заведение в София и също така тренира джиу-джицу, като към този момент има няколко медала от шампионати. Момчето се схваща прелестно с новия другар на майка си, който го отрупва със скъпи дарове, само че постоянно гостува и в дома на баща си.

Диляна и новото й гадже се срещат на морето малко откакто тя приключва връзките си с Асен Блатечки. „ 3-4 пъти сме се разделяли с Диляна и по-късно сме се събирали още веднъж. Веднъж като се счупи една дамаджана, след това и да лепиш… От три години не сме дружно, само че се разбираме отлично ”, споделя Блатечки.

Иначе любовта на Асен и Диляна е почтена за сапунен сериал. За първите искри сред двамата се заприказва по време на фотосите на сериала „ Стъклен дом “ преди 10 години. Тогава влюбените отхвърлиха слуховете Преди девет години, когато стана ясно, че хубавицата чака бебе, истината излезе нескрито. Тогава Асен резервира безмълвие, а Попова разкри в едно от дребното си изявленията: „ Не мисля, че нещо съм откраднала. Не бих основала живот по този метод. Намирам се в деликатна обстановка, в която аз, като всички останали в нея, се боря и се пробвам да науча нещо. Не спирам да се чудя в действителност ли наподобявам като жена, която би направила всичко, с цел да реализира задачите си. Детето ми е направено с обич и предпочитание “.

Само месеци след раждането на Борил Асен обаче заряза Диляна и се върна при Катерина, с която даже сътвориха първия си филм „ Бензин “. Диляна и Асен дълго време бяха в обтегнати връзки и се виждаха единствено поради Борил, а моделката потъна в меланхолия и призна, че минава през най-тежкия интервал в живота си. Страстта им обаче се възпламени още веднъж напролет на 2018 година, когато артистът за повторно заряза някогашната си половинка – режисьорката Катерина Горанова, макар че се кълнеше, че тя е дамата на живота му и постоянно ще я обича. Тогава Диляна призна в телевизионно изказване, че е дала прошка бягството на Асен и той е огромната й обич. Двамата даже крояха проекти за второ дете, само че уви…страстта им угасна и двамата прекратиха връзката си дефинитивно.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР