След няколко забавяния, Syberia: The World Before най-после има дата

...
След няколко забавяния, Syberia: The World Before най-после има дата
Коментари Харесай

Стана ясна датата на излизане на Syberia: The World Before

След няколко забавяния, Syberia: The World Before най-сетне има дата на излизане. Играта ще направи премиерата си на 18-ти март в Steam, GOG и магазина на Epic Games. Това беше обявено от издателите на играта Microids в профила на студиото в обществената мрежа Twitter.

Последното закъснение на Syberia: The World Before беше от началото на декември предходната година, само че както акцентират от Microids, това в допълнение време е разрешило на разработчика Koalabs и на самите Microids да осъществя визията, която заслужава играта.

„Искахме да предложим допустимо най-хубавото прекарване и да отдадем заслужена чест на епичното премеждие на Кейти Уолкър по метода, по който е забелязано от Беноа Сокал. Тези спомагателни седмици дадоха на студиото Koalabs и на нашия екип увереността, че ще доставим играта, която заслужавате“, пишат Microids. Заедно със самата игра, ще бъде публикуван и саундтрака на Syberia: The World Before на винил, като музиката е дело на Инон Зур.

Събитията в Syberia: The World Before се развиват в два времеви интервала – в тайгата през 2004 с Кейти Уолкър, която се бори за живота си в солна мина и във Ваген през 1937 и младата пианистка Дана Роуз. Кариерата ѝ едвам стартира, когато се надига хитлеристката заплаха и войната е въпрос на време. Именно връзката сред Роуз и Уолкър ще стои в основата на играта. Създателите на Syberia: The World Before дават обещание доста и забавни загадки и ребуси и вълнуваща история, която ще се хареса на всеки обожател на поредицата на Сокал.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР