След невиждано предимство в елиминационна битка 47-годишната блондинка надви на

...
След невиждано предимство в елиминационна битка 47-годишната блондинка надви на
Коментари Харесай

Вили рони крокодилски сълзи

След невиждано преимущество в елиминационна борба 47-годишната русокоска надделя на Цвети от своя тим и я изпрати у дома. Мнозина фенове се ядосаха, че борбата беше предрешена и Цвети нямаше късмет.

След края Виолета, която беше наречена " змия " в играта, се разплака, тъй като беше пратена на елиминация, откакто се опита да измами и да приказва скрито с щерка си Денислава. Но лъжата й беше разкрита. " Аз не съм такава в живота ", оправда се участничката. И пожела триумф на Цвети.
Реклама

Самата Цвети несъмнено беше разочарована, че съперниката й е получила прекомерно огромно преимущество, само че не навлезе в настъпателен режим. Шампионката по калистеника водеше през по-голяма част от времето, само че представящата се за бизнес дама Вили се ползваше с преимущество с помощта на своя съдружник Иван Рълев.
Реклама
" Не е хубаво да се мами. На арената всичко би трябвало да е почтено ", порица я водещата Ралица Паскалева. " Така е, би трябвало да давам образец на тези години ", отвърна Виолета, само че заграби грошовете на Цвети и остава в играта.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР