След неубедителното начало в Лигата на конференциите, съставът на Фиорентина

...
След неубедителното начало в Лигата на конференциите, съставът на Фиорентина
Коментари Харесай

Във Фиорентина доволни от първия успех в Европа

След неубедителното начало в Лигата на конференциите, съставът на Фиорентина реализира своя първи триумф в груповата фаза на конкуренцията. След 2 равенства в първите си два мача, този път „ виолетовите “ не оставиха никакъв късмет на сръбския Чукарички и разгромиха своя конкурент с повече от безапелационното 6:0. 

След разгромния триумф, „ ла виола “ към този момент има 5 точки в своя актив и наподобява с много по-добри шансове да прескочи групите. Съвсем разумно след дуела, наставникът на отбора от Флоренция, Винченцо Италиано бе извънредно удовлетворен от представянето на своите футболисти и не скри задоволството си от постигнатия триумф.

„ Смятам, че нямаше по какъв начин да се оправим по-добре. Този мач бе наложителен за нас, тъй като в противоположен случай обстановката в групата щеше да стане още по-тежка. Щастлив съм, че отбелязахме 6 гола и зарадвахме почитателите с безапелационна победа. Другото, което желая да отбележа е мощното показване на Лукас Белтран и мисля, че беше извънредно време той да вкара първите си голове за Фиорентина. Белтран имаше потребност от повече време за акомодация, само че имам вяра, че тези два гола ще му дадат нужната убеденост. С този триумф вършим нещата по-лесни, само че е значимо да спечелим и гостуването си в Сърбия, с цел да сме в още по-добра изходна позиция, тъй като всеки един мач може да е решителен. Оттук нататък ще се приготвяме за дуела с Лацио, като се надявам, че ще станем по-постоянни в изявите си, тъй като единствено по този начин можем да вървим нагоре и да се развиваме “, сподели Италиано

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР