След настъпила травма в мускулите и/или ставите болката е естествена

...
След настъпила травма в мускулите и/или ставите болката е естествена
Коментари Харесай

Експресно аналгетично действие при болезнени ортопедични състояния

След настъпила контузия в мускулите и/или ставите болката е естествена защитна реакция на организма. Според местоположението, вида (остра, хронична, повърхността или дълбочинна) и продължителността й тя протича с друго по степен ограничение на придвижването. Важно конкретизиране е, че мястото на болката може да не съответствува с източника й. Затова първа стъпка в сполучливата терапия е да се обясни генезисът на мъчителните чувства.

Сред апаратните лечения шоковите (звукови ударни) талази са най-съвременният метод.   Още след първата процедура ставните болки и мускулното напрежение значително се редуцират, подвижността се усъвършенства. В ЛЕЙЗЪР МЕД работи най-голям клас уред, без аналог в България. Патентованият му смарт-фокус доставя силата непосредствено и в дълбочина в засегнатата зона. Мощно се задвижва кръвообращението, с което се подтикват метаболизмът и тъканната регенерация. На процедура, шоково-вълновата терапия „ отключва “ личните оздравителни сили на организма за възобновяване му.
-->
Запиши час на:

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД : усъвършенства потентността на мъжа без инвазия, без странични ефекти и с потвърдена успеваемост..

Със особено създаден апликатор се подават талази в селектирани зони на таза. Те безболезнено проникват в дълбочина, подтикват образуването на нови кръвоносни съдове в тазовата област и отделянето на вазоактивни субстанции, с което укрепват кръвотока и кръвонапълването в половия член, нужни за спонтанна и постоянна ерекция. А мъжът още веднъж се усеща сигурен в интимните моменти. 

СЕГА прегледът включва : консултация с уролог, показател на ЕД, доплерово проучване, активиращ тест + ТЕСТОСТЕРОН.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР