След нападенията срещу военна инфраструктура в окупирания Крим руснаците обмислят

...
След нападенията срещу военна инфраструктура в окупирания Крим руснаците обмислят
Коментари Харесай

ISW: Русия сменя тактиката - изтегля военни части от фронта, за да защити Крим

След нападенията против военна инфраструктура в окупирания Крим руснаците обмислят да засилят сигурността на полуострова. В подобен случай обаче те ще би трябвало да отклонят част от силите си от фронтовата линия. Това предвижда в своя дневен разбор за обстановката в Украйна Институтът за проучване на войната (ISW).

Анализаторите означават, че Москва е употребила всички типове сили за сигурност, в това число Росгвардия. Следователно продължителният крах да се спрат офанзивите против окупирания Крим може да провокира неодобрение в съветското общество, се споделя в отчета.

" Един съветски блогър разкритикува съветските войски, че не са употребявали повече съоръжение за електронна война след първата офанзива с дрон на 31 юли ", показва ISW.

Освен това в отчета се прибавя, че за възходящата социална угриженост по отношение на успеваемостта на съветските ограничения за сигурност в Крим може да свидетелстват тапите, следени на изхода от окупирания полуостров, написа news.bg.

Руските окупационни управляващи в Крим оповестиха за следващата офанзива с дрон против щаба на съветския Черноморски флот в Севастопол и евентуално обмислят усилване на сигурността на полуострова.

Руските сили организират несполучливи набези по цялата Източна ос.

Руските сили се пробваха да проведат лимитирани, несполучливи набези северно от град Харков.

Руските сили не съумяха да напреднат след няколко набези северозападно от град Херсон и източно от град Николаев.

Украинските сили продължиха да нанасят удари по съветски хранилища за муниции и позиции в Херсонска и Запорожка област.

Руските и марионетните сили не престават напъните си за готовност, в това число насилствена готовност в окупираните територии и рекламни акции.

Руските окупационни управляващи не престават да ползват насилствени ограничения, с цел да принудят цивилното население да сътрудничи с окупационните администрации.

територии не престават да се утежняват, което свидетелства за неефективно ръководство.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР