След МВР-шефа Бойко Рашков, който се разкая за думите си

...
След МВР-шефа Бойко Рашков, който се разкая за думите си
Коментари Харесай

Кутев се извини на медсестрите

След МВР-шефа Бойко Рашков, който се разкая за думите си към публицистите от бТВ, и представителят на служебния кабинет Антон Кутев пристъпи към извинения. Той ги сервира на медсестрите, които се наскърбиха от негови думи в ефир.

Коментирайки болничните и отпуските на шефовете на спесцлужби, Кутев съобщи, че " да се криеш в болнични подхожда на медсестри, а не на мъжки момчета ".

„ Българска асоциация на експертите по здравни грижи (БАПЗГ) показва възмущението си от изявлението на представителя на служебното държавно управление господин Антон Кутев във връзка ползващите неплатен отпуск висши фрагменти в системата на Министерство на вътрешните работи, в което беше направено несвоевременно съпоставяне с медицинските сестри. Категорично не сме съгласни с внушението, че медицинските сестри са подготвени да подценен извънредно значимата си и виновна грижа за пациентите под опасност от хипотетични наказания “, съобщи в специфична позиция съсловието на медицинските сестри. И изиска публично опрощение.

Няколко часа по-късно Кутев се извини на медицинските сестри.

Езикът ми е малко по-остър и откровено почитам освен медицинските сестри и лекарите, само че и всеки български жител, който съзнателно си прави работата. Извинявам се откровено, в случай че някой се е почувствал обиден, съобщи Кутев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР