След многоцветните идеи, които ви показахме миналата седмица, днес преминаваме

...
След многоцветните идеи, които ви показахме миналата седмица, днес преминаваме
Коментари Харесай

21 идеи за елегантен едноцветен маникюр

След многоцветните хрумвания, които ви показахме предходната седмица, през днешния ден прекосяваме към тези, с които избираме единствено един единствен колорит за всички нокти. От класическото скарлет алено, което постоянно стои безупречно в маникюра, през дръзкото зелено до морското синьо, тъй като въпреки всичко следва лято, едноцветните варианти от време на време са всичко друго, само че не и скучни.

Най-лесният метод за малко многообразие, изключително в случай че се лакираме сами, е да посегнем към колорит, който е отвън зоната ни на комфорт. Например, жълто, блестящо розово или оранжево, които могат да се употребяват единствено за френски маникюр. По този метод излизаме оттатък класиката, без да вършим компромис с изискаността на маникюра.

Избраният цвят може да се употребява и единствено за минималистични украшения върху безцветна основа, като точки, триъгълници, квадрати, фини сърца или звезди. Но пък могат да се употребяват и вълнообразните форми, които навлязоха в маникюра предходната година. Те стоят по едно и също време ефектно, само че и доста елегантно върху ноктите. Така с един звук може да реализираме разнообразни забавни разновидности. Вижте още в галерията ни!

 
23 хрумвания за маникюр в най-изящния пролетен цвят

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР