След многобройните нападки на Андреа към него, Митко Пайнера реши

...
След многобройните нападки на Андреа към него, Митко Пайнера реши
Коментари Харесай

Митко Пайнера Винаги Запазва Мълчание, Но Този Път Му Кипна! Шефът На Фолка Направи Разтърсващи Разкрития За Най-Известните Фолкпевици! Най-Зле Е

След многочислените нападки на Андреа към него, Митко Пайнера реши да не си мълчи повече. И даде, въпреки и къс, отговор на всичко, изречено от половинката на Кубрат Пулев.

„ Андреа е неуместна. За мен това е едно болно въображение. Нейните обвинявания и упреци са толкоз неоснователни, а и нямат никаква логичност. Претенциите й са, че съм бил окупирал пазара и съм блокирал нейните участия отвред, което е повече от неуместно. Да не приказваме, че въобще не съм се и интересувал от нейното развиване “, съобщи притежателят на Пайнер.

Колкото до Десислава и Рени, той е безапелационен, че първата е пробвала без него на доста места, даже и сама със своя телевизия. Но просто не й се е получило и още веднъж се е върнала при него. А за втората – Рени, никой не й е предложил, нито желаят да се връща.

Противно на упованията, че ще плюе по всичките си някогашни певици, Митко Пайнера похвали една от тях и това е Камелия. „ Тя има едно преимущество пред доста други реализатори – умее да си прави участията, да е атрактивна от самото начало.

Много други не го вършат, разчитат единствено на рекламата, която компанията прави. Мислят, че тя е задоволителна за участия, а не е “, безапелационен е инж. Митко Димитров.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР