След много, много търсене и ровене най-накрая успяхме да намерим

...
След много, много търсене и ровене най-накрая успяхме да намерим
Коментари Харесай

Blue Cross Blue Shield Assosciation и най-мрачната прогноза за милиениалите досега

След доста, доста търсене и ровене най-сетне успяхме да намерим най-мрачната прогноза за бъдещето на поколението на милениалите, която интернет е раждал до момента.

Щеше да е хубаво, в случай че тя идваше от някой подозрителен уебсайт за хороскопи, само че, уви, не е подобен казусът.

Застрахователният колос Blue Cross Blue Shield Association в Съединени американски щати, който следи от близко здравословни, финансови и цялостен куп други индикатори на милионите си клиенти, неотдавна показа в отчет от 32 страници, че милениалите са обречени да са по-болни, по-бедни и да умрат по-млади от поколението преди тях.

В отчета са се присъединили и представители на Moody Analytics, което прави изложените обстоятелства още по-достоверни.

Това, че милиениалите са по-бедни от поколението преди тях, не е нещо ново.

Това, което ни изненадва обаче, са прогнозите за здравето и смъртността на поколението Y.

Мнението на хората, съставили отчета, е, че милениалите са физически по-здрави от родителите си, само че имат доста съществени проблеми в ментален и поведенчески проект.

Синдромът на недостига на вниманието и хиперактивността, депресията, тревогата и използването на опиати са четирите здравни индикатори, които вършат милениалите по-болни от поколението Х.

Като прибавим към тези неразположения и обстоятелството, че явно не разполагат с кой знае какъв брой финансови средства за лекуване и терапия, автоматизирано доближаваме и до третата прогноза - по-кратката дълготрайност на живота.

Тя най-вероятно ще се породи от утежняването на някои от гореизброените положения, което ще докара до повече самоубийства, убийства и свръхдози. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР