След месец и половина пауза в Ла Лига заради Световното

...
След месец и половина пауза в Ла Лига заради Световното
Коментари Харесай

Анчелоти не иска да каже, че Меси е най-великият в историята

След месец и половина пауза в Ла Лига поради Световното състезание по футбол Карло Анчелоти даде конференция за медиите в базата на Реал Мадрид във Валдебебас.

" Бензема се завърна в тима след почивка от 10 дни. В момента, в който пристигна, бе в положително положение. В другарските срещи на тима игра половин час и 45 минути. Вярвам, че ще покаже цялата си класа ", надява се италианският треньор.

" Ако от Бразилия имат интерес към мен, не са ме търсили. Но в случай че е по този начин, им благодаря. Моята обстановка е ясно - тук съм и няма да кажа в никакъв случай на тима, че нашата случка е завършила ", сподели още експертът.

" Азар тренира добре. Мисля, че е по-добре от преди Мондиала. Той свърши добра работа и мисля да употребявам целия състав ", добави той.

" Трудно е да се оцени какво ще стане след Световното състезание. Ще играем и за Суперкупата на Испания и международното клубно състезание. До месец март ще имаме доста мачове и би трябвало да забележим самостоятелно по какъв начин е всеки футболист. На участвалите на Световното състезание би трябвало да им дадем отмора. Но няма свободни дати, тъй като до 19 февруари играем всеки три дни ", сподели Анчелоти.

" Тики-така не е мъртва, владеенето на топката е значимо във футбола, само че с цел да печелиш мачовете, би трябвало и друго ", счита той.

" Няма да привличаме нови футболисти, тъй като имаме огромен състав. Ще забележим за изходящите прехвърляния, може би някои футболисти, които играят малко, желаят да изоставен ", добави той.

" Головете, които получаваме при контраатаки не са проблем на Куртоа, а на целия тим. През втората половина на сезона би трябвало да се отбраняваме по-добре ", счита италианецът.

" Ендрик е огромен футболист с голям гений. Клубът реализира единодушие със фамилията му за 2024 година и това е добра вест ", разкри треньорът.

" Трудно е да кажа, не знам дали Меси е най-хубавият в историята. Не е заслужено да кажем това, тъй като всяко време е имало своя най-хубав футболист. А и няма да излезе от устата ми, че Меси е най-хубавият в историята. Тренирам всеки ден носителя на " Златната топка ", а и съм гледал Кройф, Марадона ", твърди експертът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР