След март-април войната в Украйна ще тръгне към приключване, като

...
След март-април войната в Украйна ще тръгне към приключване, като
Коментари Харесай

Астролог: През май ще имаме редовен кабинет, войната в Украйна ще тръгне към приключване

След март-април войната в Украйна ще тръгне към привършване, като бойните дейности ще станат по-пасивни. През май ще имаме постоянно държавно управление.

Това предвижда пред 24 часа астроложката от Пловдив Анелия Лечева, потърсена да обясни какво да чакаме през новата година. Тя категорично акцентира, че не е врачка.

„ Енергийната рецесия ще бъде по-сериозна до края на март, по-късно Европа ще откри метод да се оправи “, споделя тя.

Лечева предизвести, че стартира 2-годишна криза, която няма да е лека за елементарните хора. „ Да, ще има оживление, тъй като ще спре инфлацията. Но след нея идва застой. Хората обедняха. Най-тежката рецесия беше през 2021 и 2022 година Сега ще изпитаме следствията й. Нещата нито ще се утежняват, само че няма и да се усъвършенстват кой знае какъв брой “, предсказва Лечева.

По думите й „ лекуването “ на последствията от рецесията ще е дълготрайно. Радостното било, че безработицата ще е дребна. Очаквало се възобновяване на огромна част от бизнесите, които пострадаха от пандемията и войната.

Сериозно нарастване на приходите обаче не се задава. „ Заплатите ще продължат да изостават. Светът напечата доста пари, с цел да се бори с пандемията и в този момент ще би трябвало да се лекува. Процесът по никакъв начин няма да е елементарен и ще продължи до края на 2024 година След това нещата тръгнат по-добре “, твърди тя.

Според Лечева през 2023 година ще стартират да навлизат цифровите пари и разплащания. Изкуственият разсъдък от ден на ден си пробивал път.

„ За образованите и знаещите работа ще има. За другите ще е по-трудно да се ориентират в новото време “, споделя тя. И прецизира, че при всяка смяна разтърсванията са неизбежни.

„ България ще стартира да излиза от политическата рецесия. В средата на май чакам постоянно държавно управление, в което ще вземат участие и дребни партии “, предсказва тя. Изборите по думите й ще са през март.

И въпреки всичко не всичко е скептицизъм, има и светлина, внася оптимизъм Лечева. Според нея навлизаме в по-различна ера, в която хората доста повече ще имат опция да се извърнат към духовността. За хората на изкуството това щяло да е добър интервал. „ Ще просперират психотерапевти и психолози, тъй като мнозина няма да се усещат удобно и ще имат потребност от помощ “, споделя тя.

Категорична е, че Пловдив ще има нов кмет наесен, само че не може на този стадий да каже дали ще е мъж или жена, защото трябвало да види датата на локалните избори, а такава към момента не е посочена. „ В града ще има добра смяна, защото е мощно обвързван с културата. Ще просперира и туризмът “, уверена е астроложката.

И още веднъж акцентира, че навлизаме в нов стадий. „ 2023 година е преходна. Много остарели неща ще си отидат и на тяхно място ще дойдат нови “, безапелационна е тя.

Още от Любопитно

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР