След куп перипетии в политиката, някогашната топ политик и кандидат-лидер

...
След куп перипетии в политиката, някогашната топ политик и кандидат-лидер
Коментари Харесай

Сълзи от щастие: След куп несполуки в политиката, Цецка Бачкова стана майка на две момченца на 46г

След куп премеждия в политиката, тогавашната топ политик и кандидат-лидер на ДСБ Цецка Бачкова реализира голямо благополучие в персоналния си живот – стана майка на две момченца на 14 август.
Тъмносинята отцепничка е на върха на щастието и показа насладата си на профила си във фейсбук, като пусна фотоси близнаците, предава Лупа.
„ Вчера, 14.08.2023г., за мен се сбъдна една фантазия, а животът ми закупи същински смисъл. Моля се, моите две момчета да порастват здрави и Бог да ги пази! “, изрази откровения си екстаз Бачкова.
Русокосата хала е родила в известната частна клиника „ Надежда “.
След като поведе вътрешнопартийната съпротива и стана кандидат-лидер на ДСБ и се бори мъжки с мастития си противник ген. Атанас Атанасов, само че не съумя да стигне до водаческия пост, Бачкова напусна почтено партията. Тя си потегли, откакто другият претендент за поста – Елена Спасова, която се отхвърли в нейна изгода, бе изключена от ДСБ.
Бачкова по този начин и не съумя да стане народен представител, откакто персонално ген. Атанасов я бе задраскал от партийната листа. В последна сметка, Бачкова стана натурален водач на новото течение в политиката, опълчило се против закостенялото мислене, неналичието на промени и персоналните облаги.
„ Днес взех сложното решение да не бъда повече безгласен съизвършител в превръщането на ДСБ в маргинализиран придатък и комфортна патерица на по-амбициозни политически сили, за жал даже неотговарящи на идеологията и правилата, зад които аз твърдо още заставам “. Така разказа тъмносинята партия Бачкова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР