След куп несполучливи връзки, Алекс Раева откри щастието в лицето

...
След куп несполучливи връзки, Алекс Раева откри щастието в лицето
Коментари Харесай

Жената на Орлин Горанов сватосала Алекс Раева

 След куп несполучливи връзки, Алекс Раева откри щастието в лицето на благоевградския предприемач Любомир Палаханов.  Зад тяхната обич спри дамата на Орлин Горанов- Валя.

Алекс е отдавнашна другарка със семейство. Горанови и през годините прекарват повече от най-големите празници дружно. Обединява ги общото отношение към нещата от живота и сходните пристрастености. Раева се гмурка постоянно, а Валя и Орлин са запалени по ветроходството.

Така през 2018-а година, в края на лятото, Горанови и техни другари за следващ път провеждат морско странствуване. Още преди да стъпи на борда на първокласната лодка измежду другарската компания Алекс вижда изключително приветлив мъж, който незабавно й сграбчва окото. това е бил иманно Любомир. 

Благоевградчанинът също не остава апатичен към Раева. В продължение на седмица на яхтата двамата не стопират да поддържа връзка, водят продължителни диалози, а химията посред им е тематика на диалог за всичките им другари. След като стъпват на твърда земя, Алекс отпътува за Египет на от дълго време планувани тренировки по гмуркане. За първи път лети с голямо отвращение и няма самообладание да се прибере още веднъж в България и да види Любомир. Той също я чака и връзката им се развива стремително.

Месец и половина по-късно към този момент Раева към този момент е бременна с първото си дете. Междувременно се взема решение и на още една огромна житейска смяна. Изоставя живота в родната София, където са майка й и всичките й другари и се реалокира в Благоевград, където живеят и през днешния ден тримата с дребна Лия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР