След края на Втората Световна война идва ред и на

...
След края на Втората Световна война идва ред и на
Коментари Харесай

Какво премълчавал „Гласът на Америка“ – как съветската пропаганда представяше САЩ и преписваше собствените си грехове

След края на Втората Световна война идва ред и на спускането на булото за Студената война. През последните няколко години ставаме очевидци и на по този начин наречената хибридна война, която не просто съществува и се стреми да изкривява и дисциплинира истината, само че и да манипулира обществото, с цел да наложи своята позиция. Оказва се, че даже това не е нещо ново, а в противен случай – остаряла тактичност, с която се подкопават качествата на едната страна за сметка на другата.

По тази причина обръщаме внимание на издание „ Свят “ и ноемврийския брой от 1948 година Авторът е решил да остане незнаен, само че да открие дупките в западната агитация и по-точно – „ Гласът на Америка “, който, забележете, идва непосредствено от Уолстрийт. Подозираме, че тогава Сорос още не е бил прицелен като зложелател номер 1 на Тутраканската селищна система, тази позиция вечно е заета от Роналд Рейгън.

Възмутените редактори на родното издание не могат да одобряват обстоятелството, че американските поданици се радват на по-добър живот, затова стартира една сериозна и особена игра с цифрите. Нека стартираме от обстоятелството, че американския служащ бил задоволително благополучен и удовлетворен от обстоятелството, че имал личен автомобил и лична къща.

Към това се радвал на градина, работеща кухня, включваща даже пералня и миялна машина – детайли, които ще стартират да се показват едвам през 60-те години на предишния век в Съюз на съветските социалистически републики, по-същото време почти идва и още едно знамение в технологията – тоалетната хартия. Въпреки това, родните създатели не стопират да се смеят на Съединени американски щати и обстоятелството, че страната не просто изпреварва, а безусловно унижава Съюз на съветските социалистически републики.

Изданието се смее на по този начин наречената американска фантазия и обстоятелството, че е належащо единствено единият родител да работи, с цел да устоя фамилията си и брачната половинка стартира работа едвам при незабавна нужда или вероятно при потребността от по-голяма къща.

Статистиката, която и родните издания признават е, че заплатата на работещия американец се е нараснала към 2.5 пъти и това разрешава на дамата в фамилията да не работи. На фона на другото проучване, което по-същото време демонстрира, че нито мъжете, нито дамите, имат възнаграждение, когато би трябвало да работят по планове на партията и най-отличилите се могат да се радват на почетна значка за своето иго, само че американците сигурно са по-зле, в сравнение с наподобява. И защото статистиката може да приказва доста, а позитивните страни на американския жител са прекалено много, родните пропагандни издания се насочват към разбора на Джон Гънтър.

Той споделя, че в Съединени американски щати са генерирани доходи от близо 1.3 милиарда $ за конни надбягвания. През идната година било отхвърлено предложение за вложение на 100 милиона $ за проучване и лекуване на рака. Междувременно не би трябвало да забравяме, че профилирани лечебни заведения, изключително детски такива, стартират да се появяват в последните месеци от ръководството на Горбачов, преди този момент няма доста знания за този тип заболяване.

По същото време излиза наяве, че националния приход на Съединени американски щати през 1946 година е изчислен на 158 милиона $, само че едвам 1 на 34 американци минава прага с годишен приход от 7500 $. До тук добре, само че дано обърнем внимание на статистиката и защото някои източници демонстрират Брутният вътрешен продукт в малко по-различни интервали, обръщаме внимание на тях.

Брутният вътрешен продукт на Съюз на съветските социалистически републики през 1870 година е 943 $ на глава от популацията на година. По същото време Съединени американски щати разполага с към 2445 $. През 1993 година Брутният вътрешен продукт на Съюз на съветските социалистически републики е 1488 $, до момента в който в Съединени американски щати към този момент е 5301 $. През 1950 година се следи растеж от 2834 $, само че в Съединени американски щати е достигнало стремглавите 9561 $. С други думи, величието и нещастието, които се разказват от издание „ Свят “, стоят доста надалеч от истината. При всеки идващ интервал, статистиката продължава в същия жанр – постоянно цената продължава да е двойно по-висока в Съединени американски щати.

Най-забавната неистина е, че повече от 50 на 100 от американските фамилии имали месечен приход по-малък от 122 $. Ако се чудите от кое място се ражда тази идеология, просто проверете какви са заплатите в Народна Република България по същото време. Американският народ имал най-хубавото опазване на здравето, само че в това време повече от 40 на 100 не били привикани за военна работа по време на Втората Световна война.

Покер, уиски и дами – единствените идеали на младежите в Съединени американски щати, в случай че имаме вяра на същото издание.

Това явно би трябвало да е някаква форма на грях, откакто Сталин активизира всяко едно създание, което може да носи оръжие. Друга любопитна статистика е, че всеки 4-ти американски боец, който се е завърнал от Берлин в края на Втората Световна война, бил болен от венерически заболявания. Разбира се, гордият Съюз на съветските социалистически републики въобще не загатва за зверствата, осъществени в Германия от Червената войска.

След завръщането на последните, венерическите заболявания са били последния им проблем. По думите на родното издание, повече от 3 милиона души не са посещавали учебно заведение, малко повече остава за Съюз на съветските социалистически републики, освен това за лагерниците в тяхната Гулаг система.

Ако обичате да се забавлявате с красива статистика. Виждате ли, американците харчели към 1.2 милиарда $ за бижута. Имало към 160 разнообразни номера на женски обувки, налични на пазара, до момента в който в това време ще открием, че руското население няма даже толкоз обувки на пазара. Обърнете внимание, че през 1946 година 40% от всички американски фамилии нямали вана или душ в своите домове.

Около 35 на 100 от къщите в Съединени американски щати не разполагали с вътрешна тоалетна или течаща вода. Не сме сигурни за този %, само че дано не забравяме, че сега това е настоящата статистика на Руската федерация по брой на тоалетни и съгласуваност към градската канализация.

Американският народ, написа изданието, черпи своята мощност от тесногръд обичаи и най-много от 24-те милиона римокатолици. И обърнете внимание, че всяка трета женитба завършвала с бракоразвод. Причината да липсват разводи в Съюз на съветските социалистически републики е единствено една – глобите са толкоз жестоки, че разводът остава в длъжностна характерност и разведеният е отбягван като чума. От друга страна не можем да пренебрегваме и обстоятелството, че тъкмо в този интервал Съюз на съветските социалистически републики може да се популяризира с задоволително изневери и принуждение, само че статистиката просто не отразява това.

През 1945 година в Съединени американски щати се консумирали близо 190 милиона галона корав алкохол. По настоящи данни за Руската федерация, през 2019 година са изпити близо 595 милиона галона корав алкохол. Не желаеме да сме неприятни пророци, само че явно тази наклонност не е надграждана с годините, а наследена и надграждана.

Следователно, споделя родното издание, „ Гласът на Америка “ е премълчал прекалено много и явно се стреми да резервира своите кирливи ризи в загадка, до момента в който Съюз на съветските социалистически републики и Източния блок не просто се извисява в икономическото си положение, само че занапред би трябвало да пусне и производството на тоалетна хартия.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР