След края на три от най-силните ралита в страната –

...
След края на три от най-силните ралита в страната –
Коментари Харесай

Тихомир Стратиев преди рали Стари столици: Имам добра преднина и дори пето място ще ми донесе титлата

След края на три от най-силните ралита в страната – „ България “, „ Елена-Твърдица “ и „ Сливен “ варненският водач Тихомир Стратиев води безапелационно в класирането пред своите съперници Григор Григоров и Данаил Попов. Състезанието, с център Шумен, ще се  проведе през уикенда и ще съдържа 9 скоростни стадия, оповестява " Черно море ". Общо ще се преминат 207 км, от които 81 са спортни. 31 поръчки са подадени за присъединяване в 48-ото издание на рали „ Стари столици “.
 
Изненада за екипажите има още в първата права Пивовара - Лозево. Край Ловната хижа колите ще влязат в гората за 500 м. Макадамовият сектор  е„ вкаран “ в поляната, насипани са камъни, а по-късно секторът е бил валиран. Цялата интервенция е била приключена за 5 дни и по този начин. Така рали „ Стари столици “ ще е второто съревнование след рали „ България “, което ще има макадамов сектор. Тези 500 м. ще се карат един път при прекосяването на първия скоростен стадий Ардашес в събота след обед, а по-късно на три пъти в неделя – двете прекосявания на Лозево и стадия Валери Великов. Организаторите се погрижиха част от трасето да бъде преасфалтирано, което било вовече от 500 кв. м.
 
 „ Познавам чудесно трасето – съобщи Стратиев. – Единствено не ми е прочут този нов сектор, само че ще отидем да го опознаем. След грешката която позволих на рали „ Сливен “ би трябвало да съм по-концентриран. Първата ми задача е да завърша безпроблемно „ Стари столици “. Имам добра преднина в генералното класиране, тъй че и 5-о място ще ми обезпечи купата за 2017 година Но задачата ми не е тази 5-а позиция. След триумфа в „ Твърдица-Елена “ считам, че мога да печеля всяко съревнование в клас R4. И това е моята действителна цел. “

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР