След кратко отсъствие от сцената, Дженифър Лопес се завръща, разбира

...
След кратко отсъствие от сцената, Дженифър Лопес се завръща, разбира
Коментари Харесай

Дженифър Лопес се завръща на екран с нов филмов проект

След малко неявяване от сцената, Дженифър Лопес се завръща, несъмнено, със жанр. Всъщност певицата и актриса се включи в рекламната акция на италианската марка долни дрехи „ Intimissimi “, също така пусна и първата си алкохолна линия, наречена Delola на пазара.

Е, в този момент Джей Ло се включва и във кино лентата на Netflix – “The Mother ”, чиито филмов откъс бе стартиран публично единствено преди няколко дни.

Изглежда, че Дженифър Лопес ще се превъплъти в твърдоглав воин, в облика на извънредно мощна жена. Краткото видео в действителност ни демонстрира актрисата в ролята на безсърдечен палач, който би трябвало да избави щерка си от група доста рискови мъже.

В актьорския състав на „ The Mother “ вземат участие още Джоузеф Файнс и Гаел Гарсия.

„ Аз съм килърка, само че съм и майка “, споделя брачната половинка на Бен Афлек, обяснявайки смисъла на целия филм с едно малко, тъкмо и ясно изречение.

„ Често майките във филмите са добавки на други по-интересни герои. Този път майката е в центъра на сюжета и е толкоз мощна “, споделя пред „ People “ режисьорът на кино лентата Ники Каро.

„ Да вкараме Дженифър Лопес в тази роля, в разцвета на силите си, е подарък за майките и публиката по света “, продължава Ники, наблягайки, че към днешна дата геният на 53-годишната суперзвезда към момента има какво да ни разкрие.

Дженифър Лопес с следващ нов план

„ Това, което ме изненадва, е, че Дженифър не е била екшън героиня през цялата си кариера “, споделя Каро за Лопес, която за последно показва своите екшън умения в трилър от 2002 година

„ Джей Ло внася именитите си умения и точност в екшън детайлите, само че също по този начин съумява да придаде силата си като трагична актриса и опита си като майка напряко в сърцето на плана “, продължи режисьорът, преди да добави: „ Аз знаех, че Дженифър е единствената актриса, подобаваща за тази роля и съм доста благополучен, че я одобри с такава обич. “

„ La Dolce Vita “ съгласно Дженифър Лопес

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР