След като ви представихме рубриката Сигурни футболни прогнози`, е време

...
След като ви представихме рубриката Сигурни футболни прогнози`, е време
Коментари Харесай

Риск печели, риск губи: Футболните прогнози на високи коефициенти

След като ви представихме рубриката " Сигурни футболни прогнози `, е време да демонстрираме и втората поредност, която ще видите в секция " Прогнози ". Тя ще е обвързвана с предложенията ни от футболния свят, които ще са на по-висок коефициент, като и тук ще водим статистика, като задачата ни е най-малко понякога да сполучим в изборите си. Ще водим статистика за протичащото се в рубриката " Футболни прогнози на високи коефициенти ", като задачата е всеки един от прогнозиращите да е показва сред 20 и 40% успеваемост.
Съветът ни е един - в случай че изберете да заложите на тези оферти, използвайте по-ниски суми и играйте всеки мач настрана или в система. Може да не удвоите парите, които сте отделили за футболни залози, като се възползвате от 100% бонус първи депозит в уеб страницата на Националната лотария 7777.bg . Ето ги и днешните ни оферти:
21:45 часа: Лил - Амиен (от The Dalai Lama)
Високолетящият Лил има огромни упоритости през този сезон в Лига 1, а със старта на втората част му следва домакинство на закъсалия Амиен.
Почти несъмнено е, че гостите ще са в борбата за оцеляване до края на шампионата, само че домакинските изяви на Лил не са измежду най-впечатляващите. „ Кучетата” записаха причудливи хиксове вкъщи против Реймс и Страсбург, а последният триумф вкъщи в Лига 1 датира от края на октомври. Именно по тази причина може да се потърси „ изненадата” още с първия звън на френския първокласен футбол – Х2.
Рискова прогноза : Лил – Амиен Х2 (коефициент 2.25)
21:30 часа: Хофенхайм - Байерн Мюнхен (от Mr. Corner)

Двата тима откриват пролетния дял на шампионата след къса отмора. Байерн набра добра скорост в последните мачове, само че тя бе " убита " от зимната пауза. Сезонът на баварците не е измежду най-силните им, като играта им на моменти е прекомерно неубедителна. Хофенхайм и техния треньор Юлиан Нагелсман от своя страна могат да се похвалят с две сензационни победи над баварците през 2017-а, показвайки че не се тормозят да играят против мощни тимове. В последните си шест мача Хофенхайм реализираха исторически шест поредни равенства, а тъждество и против неуверения Байерн не е изключено. Очертава се тежък мач като посетители за баварците, а коефициент 4,85 няма по какъв начин да не изкоши по-рисковите играчи.
Рискова прогноза : Равенство на коефициент 4.85 на 7777.bg
22:00 чааса: Хетафе - Алавес (от The Gambling Guy)
Хетафе е един от най-хубавите домакини в испанската Ла Лига , като досега през сезона претърпя единствено едно изненадващо проваляне в Мадрид - от Леванте. Напоследък тимът от предградията на столицата се показва още по-убедително, като затрудни оптимално Барселона (загуба с 1:2), а също така не позволи гол против тимове като Реал Сосиедад, Еспаньол и Валядолид. Сега тимът се изправя против Алавес, който е с отлични индикатори през тази година, само че в последните си 5 гостувания има единствено 1 победа. В последния мач сред двата отбора в Мадрид Хетафе удари противника си с 4:1, като разликата надали ще се повтори, само че крайният победител би трябвало да бъде същия.
Рискова прогноза: Хетафе да означи първи и да завоюва мача (2.08).
Общият коефициент, който се получава от 3-те оферти, е 22.69. Предложението ни е да играете мачовете поотделно, като може да се опита и система " трикси ". Ако нямате регистрация на 7777.bg, възползвайте се от 100%
бонус първи депозит (18+) .
Не забравяйте, че хазартните игри са за наслаждение, тъй че залагайте отговорно. Имате ли проблем с
хазарта - проверете тук !

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР