След като ветеранът Пепе каза на ФИФА незабавно да даде

...
След като ветеранът Пепе каза на ФИФА незабавно да даде
Коментари Харесай

И Бруно Фернандеш съзря заговор срещу Португалия: Много е странно, че реферът беше аржентинец

След като ветеранът Пепе сподели на ФИФА неотложно да даде купата на Световното състезание на Аржентина, защото аржентинският рефер Фернандо Тело ги е " ощетил " против Мароко, звездата на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш също се включи в историята за " конспирацията " против Португалия в яростно изявление.

След провалянето с 1:0 от Мароко, Фернандес смяташе, че е необикновено, че имат аржентински съдийски екип, воден от Тело и че това е оказало огромно въздействие върху изхода на мача. 
 Пепе скочи на аржентинския арбитър: Това беше поръчка, да дават купата на Аржентина и Меси
Пепе скочи на аржентинския арбитър: Това беше поръчка, да дават купата на Аржентина и Меси

Португалия загуби от Мароко в четвъртфиналите на Световното състезание в Катар

" Ще кажа каквото имам да кажа. Много е необичайно, че имахме арбитър от страна, която към момента е в надпреварата, и че нямаме португалски арбитър на Световното състезание. Нашите рефери свирят в Шампионска лига, тъй че имат качеството и равнището да бъдат и тук. Тези съдии не работят в лигата, не са подготвени за подобен вид мачове. Очевидно бяха пристрастни. Преди първия гол имаше чиста дузпа против мен, без подозрение това беше ясно ", споделя Фернандес.

Той не е първият, който подлага на критика съдиите на Световното състезание - след мача Аржентина - Холандия в петък и Лионел Меси, и Франки де Йонг бяха ядосани на рефера Лахоз от Испания, а англичаните не бяха доста удовлетворени от рефера на мача против Франция.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР