След като вчера отпадна от Шампионската лига, Ливърпул сега има

...
След като вчера отпадна от Шампионската лига, Ливърпул сега има
Коментари Харесай

Клоп: Предстои ни решаваща седмица след паузата за националните отбори

След като през вчерашния ден отпадна от Шампионската лига, Ливърпул в този момент има една голяма задача и тя е да успее да се класира за присъединяване в шампионат и през идващия сезон. Според мениджъра на мърсисайдци Юрген Клоп решаващи във връзка с възможното класиране в топ 4 ще бъдат резултатите от трите тежки мача, които Ливърпул би трябвало да изиграе в границите на малко повече от седмица след паузата за националните тимове. Между 1-ви и 9-и април мърсисайдци ще се изправят поредно против Манчестър Сити, Челси и Арсенал.

„ Искаме да бъде част от този шампионат всяка година. Сега голямата задача пред нас е да се класираме за присъединяване през идващия сезон. Когато се завърнем след паузата за националните тимове, ни чака същинска футболна седмица, в която би трябвало да изиграем три мача против Манчестър Сити, Челси и Арсенал. Тази седмица ще бъде решаваща. Надяваме се, че момчетата ще се завърнат здрави и във форма. Работата ни е да изцедим всичко допустимо от този сезон. Досега той е много чудноват и това проличава даже единствено от последните ни два мача в шампионата – сензационно показване против Ман Юнайтед и неприятно показване против Борнемут “, съобщи Клоп.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР