След като вчера Лионел Меси обяви решението си да продължи

...
След като вчера Лионел Меси обяви решението си да продължи
Коментари Харесай

Барселона излезе с изявление за Меси, в което прозира разочарование от решението му

След като през вчерашния ден Лионел Меси разгласи решението си да продължи своята кариера в Интер Маями, Барселона излезе със особено изказване. То бе оповестено късно нощес на формалния уебсайт на каталунците с анонса, че с него клубът пожелава триумф на Меси в новото му професионално предизвикателство. В известието обаче се акцентира, че аржентинецът е получил оферта от Барселона, откакто самичък е декларирал желанието си да се завърне на " Камп Ноу ", само че в последна сметка е решил да отиде в състезание, в което условията не са толкоз високи, колкото в Ла Лига. Според част от почитателите на Барселона това изказването е изцяло излишно, защото в него клубът демонстрира доза пренебрежение към своята легенда.

Ето и цялостния текст на изказването: 

" В понеделник, 5 юни, Хорхе Меси, татко и представител на играча, осведоми президента на клуба Жоан Лапорта за решението на футболиста да се причисли към Интер Маями. Това стана, макар че той имаше предложение от Барса, основано на желанието както на футболния клуб, по този начин и на самия Лионел Меси още веднъж да облече фланелката " блаугранас ".
 Меси удостовери: Отивам в Интер Маями Меси удостовери: Отивам в Интер Маями
Президентът Лапорта схваща и почита решението на Меси да желае да се състезава в лига с по-малко условия, по-далеч от светлината на прожекторите и натиска, на който беше подложен през последните години.

Жоан Лапорта и Хорхе Меси се съгласиха да работят дружно за организирането на бенефис в чест на футболиста, тъй че почитателите да получат опцията по най-подходящия метод да изразят почитта си към играча, който постоянно е бил и ще бъде обичан от Барса. "
 Меси изясни за какво не се завърна в Барселона Меси изясни за какво не се завърна в Барселона
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР