След като във вторник (25 август) Лионел Меси информира Барселона,

...
След като във вторник (25 август) Лионел Меси информира Барселона,
Коментари Харесай

Бащата на Меси се среща с ръководството на "Барса" в сряда?

След като във вторник (25 август) Лионел Меси осведоми " Барселона ", че желае да напусне клуба, почитателите по света се питат по кое време ще се случи тази сензационна разлъка. Според испанското издание " Мундо Депортиво ", доста евентуално е среща, на която да се разисква бъдещето на аржентинеца, да се състои в сряда (2 септември).

Тогава бащата на Лионел - Хорхе Меси, ще пътува за Испания от родния град на футболиста Росарио.

Той би трябвало да организира диалог с президента на " Барса " Хосеп Мария Бартомелу. Според испанските издания, Меси изпраща татко си, с цел да договаря за разлъка без правосъдни каузи. Това значи каталунците да се съгласят да пуснат огромната си звезда като свободен сътрудник или за по-малка от желаната сума.

Снимка: Twitter

На този стадий сходна сделка наподобява неосъществима. В контракта на Меси попада уговорка за откупуване в размер на рекордните 700 млн. евро. Те би трябвало да бъдат платени от идващия клуб на аржентинеца или от самия него.

По-рано денем Испанската футболна федерация излезе с позиция, че номер 10 на каталунците не може да си тръгне от клуба като свободен сътрудник, защото е изминал срокът за активиране на тази опция.

Като любимец за подписа на аржентинеца се показва британският " Манчестър Сити ". Мениджър на " жителите " е Хосеп Гуардиола, който беше треньор в " Барселона " при последните огромни триумфи на клуба.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР