След като в събота граждани подадоха сигнали до медиите за

...
След като в събота граждани подадоха сигнали до медиите за
Коментари Харесай

Организаторите на събитието на плаж Градина: Прелетелият хеликоптер пресъздаваше сцена от филм

След като в събота жители подадоха сигнали до медиите за хеликоптер, прелетял над плаж " Градина " към 5 часа сутринта и след изказванията, направени от министъра на превоза през вчерашния ден, уредниците излязоха с позиция. 

От екипа на Project events оповестиха, че случилото се е било за пресъздаване на сцена от филм. 

Организаторите изясняват в позицията си, че изхвърлените банкноти са биоразградими. Уверяват, че не е имало заплаха за живота нито на плажуващите, нито на екипажа на хеликоптера.

Цялата позиция:

От екипа на Project events желаеме да заявим, че приветстваме гражданската самодейност и сигнали към медиите за прелетелия хеликоптер над плаж “Градина " рано сутринта на 01.07.2023.

Целта на тази каскада е да пресъздаде фрагменти от кино лентата “Hangover ", от

който филм са въодушевени нашите извънредни фестивални концепции и хрумвания. Искаме да уверим цялата общност, че са взети всички нужни ограничения за сигурността на показващите се хора от хеликоптера. За задачата са наети професионални каскадьори, които да осъществят полета.

Желаем да поясним, че падащите “предмети " като детайл от каскадата са съгласувани с концесионерите на плажа и притежателите на

заведението. Те са биоразградими осведомителни брошури, изобразени под формата на декоративни банкноти, които не биха могли да навредят здравето на плажуващите в този миг или да нарушат целостта и пригодността на плажната линия, която бепочистена в границите на деня.

С каскадния полет успяхме да  осведомяваме плажуващите за идното ни музикално събитие на 11-12.08.2023 година, което ще се случи на някогашната резиденция “Перла ". Очакваме всички, които желаят да преживеят нечуваното и невижданото, което обещаваме да запомнят за дълго време!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР