След като в продължение на един месец от Dir.bg търсиха

...
След като в продължение на един месец от Dir.bg търсиха
Коментари Харесай

Ето я най-красивата абитуриентка

След като в продължение на един месец от Dir.bg търсиха " Най-красивата абитуриентка " за 2022 година, то най-сетне откриха това момиче, което носи в себе си естествена и неподправена хубост, магнетично омагьосване и удивителен жанр. Отриха ги в лицето на Мирела Маринова. 18-годишната Мирела кандидатства компетентност " Дентална медицина " в Медицинския университет в София и в Плевен. 

Носителката на купата в 15-ото издание на националната конкуренция бе определена от звездното ни жури, което този път бе в състав от Натали Трифонова, Радина Кърджилова, Филип Буков и миналогодишната победителка в състезанието - Цветелина Джонова. 

Победителката се впусна в оспорвано съревнование дружно с още 1250 девойки, които изпратиха на Facebook страницата на " Най-красивата абитуриентка " общо 3562 фотоси, с които демонстрираха страстите от незабравимата нощ, прекарана с техните съученици.

По-рано бяха излъчени 10 финалистки от потребителския избор, а след това още 10, които бяха определени от публицистичния съвет. Крайната дума, както всяка година, беше на звездното ни жури. Така Мирела сграбчи купата " Най-красива абитуриентка ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР