След като уж пребори скъпия ток, монополите и частните съдебни

...
След като уж пребори скъпия ток, монополите и частните съдебни
Коментари Харесай

Ангел Славчев яхна Елин Пелин след като мина от крайно ляв до протестър

След като сякаш пребори скъпия ток, монополите и частните правосъдни реализатори, провъзгласилият се за протестър Ангел Славчев в този момент си търси ново амплоа. В момента е претендент за общински консултант в Елин Пелин.

Опитва се да яхне локалните хора, за се докопа до власт, разясняват жителите. В последните месеци се пробва да се наложи още като популярен специалист по киберсигурност около офанзивата на Национална агенция за приходите.

Ангел Славчев беше народен представител от партията "България без цензура " на Николай Бареков и негов заместител. Естествено беше изключен и от там в обвиняване за осъществяване на корпоративни и политически поръчки. Самият Бареков твърдеше, че е човек на избягалия банкер Цветан Василев, който банкрутира и източи банката КТБ. Той беше в основата на митингите против първото държавно управление на Бойко Борисов. Благодарение на които падна кабинета и пристигна на власт държавното управление на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, отпред с Пламен Орешарски.



По едно време дори яхаше и митинги дружно със зелените Тома Белев и Асен Генов. В допълнение медиите на Иво Прокопиев - Капитал и Дневник пригласяха на Ангел Славчев.

Той беше още ултра ляв главатар и член на партия “Българската левица”, началник на младежката конструкция на русофилите, герой за заверка на дрогата в България.

Когато смениш няколко амплоата и две политически партии за една година, откакто си се провалил и в двете, към този момент е време да приемеш диагнозата, че си се трансформирал в политически мъртвец.

Самият Николай Бареков по този мотив споделя:

„ Дали любовта на Славчев към мен не се коренеше в тлъстия бюджет, който получаваше всеки месец от „ Ноу Фрейм Медия България “? Малко ли му се костваха 9 хиляди лв. месечна заплата, която получаваше повече от година и си беше определил самичък в качеството си на водещ на нискорейтингово предаване? Дали любовта на Славчев към мен не се изпари, когато разбра, че тези пари няма да влизат повече в тлъстата му банкова сметка? Сметките демонстрират, че през 2014 година до края на месец май във компанията на господин Славчев са постъпили над 850 000 лв. ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР