След като цяла пролет актьорът Юлиян Малинов забавляваше зрителите на

...
След като цяла пролет актьорът Юлиян Малинов забавляваше зрителите на
Коментари Харесай

Звездата от „Клетката“ Юлиян Малинов: Вече не хабя нерви за глупости

След като цяла пролет артистът Юлиян Малинов забавляваше феновете на Нова тв с ролята си в „ Много мой човек “, в този момент се подвизава в сериала „ Клетката “, където играе с половинката му Гергана Данданова.

 

Макар да признава, че от дълго време не е работил на една сцена с половинката си Гергана Данданова, акцентира, че тя е от актрисите, с които желае да си партнира. За него е същинско наслаждение, когато вземат участие в еднакъв план.

 

По мотив на това, че е боядисала косата за новата си роля, Юлиян показва, че харесва брачната половинка си всячески, даже и да се наложи (не дай боже) да обръсне главата си поради роля.

Твърди, че размерът на хонорара не е определящ при решението му дали да одобри роля. Трябва обаче планът и ролята, за които го желаят, да го предизвикат.

 

Труди се от 15-годишен, защото още тогава желал да е независим и да не натоварва родителите си с разноски по него. Бил е барман, сервитьор, персонален водач и строителен служащ.

 

 

Според него любовта и уважението би трябвало да са преди всичко при всяка двойка. Освен това сътрудниците би трябвало да се научат да се одобряват такива, каквито са. Двамата с половинката му също са имали търкания, само че постоянно са се подкрепяли. Тя е по-отстъпчива от двамата, а и много по-спокойна, до момента в който той е дебелоглав, експлозивен и прочувствен.

 

Не са се разделяли, само че са имали случаи, в които са си мълчали и счита, че това е по-добрият вид, в сравнение с да се бият или да си крещят. Дава си сметка, че с годините е уталожен и към този момент не си хаби нервите да нелепости. След фотосите на „ Клетката “ отскочили със фамилията за 10 дни до Гърция. Наскоро били за малко до Бургас и покрайнините. Чувства се свободен, когато кара мотора си. Обожава спорта, само че в последно време заради липса на време залага най-вече на смесени фитнес и бокс занимания.

Инфо: Уикенд

Тагове: Юлиян Малинов актьор Гергана Данданова актриса „ Клетката “ „ Много мой човек “ „ Ол инклузив “ „ Отдел „ Издирване “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР