След като стана ясно, че от УЕФА са уведомили унгарската

...
След като стана ясно, че от УЕФА са уведомили унгарската
Коментари Харесай

Унгария към БФС: Не можете да организирате дори семейна почивка

След като стана ясно, че от УЕФА са уведомили унгарската федерация, че по искане на Българския футболен съюз мачът от квалификациите за европейското състезание в четвъртък ще се организира при закрити порти в София, от унгарската футболна централа пуснаха следното изказване:

" Поведението на Българския футболен съюз е невиждано, несериозно и неспортсменско. Не можете да организирате даже фамилна отмора по подобен метод, камо ли интернационален футболен мач със съществени залози, включващ доста хора и интересуващ милиони.

Българската асоциация сложи в невъзможна обстановка както УЕФА, по този начин и унгарската асоциация.

Припомняме, че в началото по стратегия европейската подготовка сред двата тима бе планувана точно за четвъртък на Националния стадион в София, само че след това дуелът бе изместен " Христо Ботев " в Пловдив при закрити врата с обяснението, че мачът е рисков и може да има вълнения. Причината за това е готвеният митинг от страна на всички огромни почитател фракции в страната против ръководството на управлението на БФС.

От Пловдив обаче отхвърлиха да домакинстват на срещата, защото се правят ремонтни действия на новия стадион на Ботев Пловдив. Появи се вид за стадиона в Кърджали, който обаче не дава отговор на условията на УЕФА, а и домакините изрекоха подготвеност да одобряват срещата единствено в случай че е с аудитория.

В последна сметка през днешния ден и от БФС потвърдиха, че срещата ще се играе на националния стадион от 19 часа, само че без аудитория.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР