След като сме се утвърдили като суверенна цивилизация, трябва да

...
След като сме се утвърдили като суверенна цивилизация, трябва да
Коментари Харесай

Александър Дугин: Да създаваме руски хора

След като сме се утвърдили като суверенна цивилизация, би трябвало да променим преобладаващия дискурс. Това, което всички се опасяваха или срамиха да кажат (какво ще си намерения за нас Западът, международната общественост...), в този момент най-накрая би трябвало да се каже ясно и намерено.

Така че дано просто кажем: незабавно би трябвало да стартираме възраждането на съветския народ.

Това е правилно. В противоположен случай всевъзможни операции с трудовите мигранти - даже и най-дружелюбните - единствено ще влошат обстановката и ще усилят неустойчивостта. Мигрантите не са решение на демографския проблем с изгубването на съветския народ. Това е аксиома. Следователно решението е друго.

Основните точки са:

1. Раждайте руснаци. Всяка форма на ограничаване на абортите е добра тук. Но въпросът не е биологичен, а обществен, културен, идеологически. За раждането са нужни майка и татко, още по-точно (според Аристотел) татко и майка (бащата дава на съществото форма, а майката доставя материята, носеща формата). А това значи, че имате потребност от семейство.

Руснаците раждат руснаци в съветски фамилии. Руски баща, съветска мама, съветски деца. И откъм гърба като основа - съветските предшественици. Това не е биологично произвеждане, това е духовно свещенодействие - сътворението на народа. Следователно раждането на съветско дете би трябвало да получи специфичен статут на народен героизъм. От обстоятелството на раждането на руснаците прекосяваме към съветското семейство.

2. Руско семейство и съветско образование. Не става въпрос за етническа еднаквост, а за културен код. Едно семейство е съветско, когато се счита за част от съветския народ, споделя неговите обичайни полезности, счита съветската история за своя история и приема съветския живот и неговите условия. Статусът на съветското семейство не е обвързван с кръв и фенотип, а със съзнание.

В същото време съветското семейство значи доста. Тази идея следва да бъде проучена в допълнение. Руснаците се възпитават единствено в съветско семейство. Семейството образува структурата на личността. Не е задоволително да родиш руснак, належащо е да възпиташ руснака да бъде руснак. Руското обучение е бизнеса на съветските фамилии.

3. Руското общество. Ако раждате и отглеждате съветско дете, тогава би трябвало да му осигурите уместно общество - такова общество би трябвало да бъде съветско. Всичко в него да е съветско - обучение, специалности, обичай, обществена конструкция, родолюбив дух - съветското отношение към секса, към труда, към старостта и към гибелта. Руското общество би трябвало да се гради върху съветските обичайни полезности. Ако един руснак се роди и израсне в русофобско либерално-космополитно общество, това ще докара до покруса – както за него, по този начин и за обществото. За да се почувства руснакът естествено в света, този свят би трябвало да бъде съветски свят.

4. Заселване на градовете. В региона на демографията има стоманен социологически закон: в огромните градове хората раждат по-малко, в сравнение с в дребните, а в дребните по-малко, в сравнение с в предградията, в селските региони или в селата. Затова в случай че желаеме повече руснаци, би трябвало да се преместим от градовете в селата. Всеки би трябвало да получи земя при най-благоприятни условия, опция да построи къщи (едноетажните къщи са по-добри - толкоз по-близо до съветската земя! - само че и огромни могат да бъдат, тъй че да има място за повече деца), заеми (могат да бъдат невъзвръщаеми в случай че има доста деца или са за хора, които са направили подвизи, или са просто талантливи), да има газ и светлина. Руската демография ще скочи.

5. Руска просвета. Руснаците, с цел да основават съветски фамилии, раждат съветски деца, отглеждат руснаци и ги изпращат да живеят в красиво и заслужено (в края на краищата, справедливостта е нашата най-важна обичайната полезност!) общество, културата на нашето общество би трябвало да бъде съветска (и не каква да е, и сигурно не както сега). Културата е най-важният, даже главният фактор, който дефинира обществото. Това е въздух и това е смисъл.

6. Руската стопанска система. Руснаците имат потребност от съветска стопанска система - да вземем за пример ислямско банкиране, безлихвен заем. Руската стопанска система драговолно позволява общество с пазар, само че изрично отхвърля пазарно общество, където всичко се купува и продава (продават се моркови, останалото се получава с почтен труд или по заслуги). Основата би трябвало да бъде селският труд (той сътвори съветския народ), а дружно с него и обособени зони на високотехнологично развиване, където ще бъдат съсредоточени пасионари, които са изтощени да живеят в провинцията (там постоянно е едно и също, тъй като то е вечността; множеството руснаци ще предпочетат точно вечността, само че някой ще се втурне във времето с неговата динамичност и несближаване).

Руските пасионари ще се занимават с научни и механически пробиви в зоните и ще измислят всичко. Руските изобретатели са най-изобретателните в света. Няма от какво да се притеснявате, само че в случай че ги оставите на село, те могат да донесат освен доста положително, само че и доста неприятно. Ето кой ще живее в градовете и ще работи в производството. Градовете ще бъдат дребни, компактни и цялостни с най-високите научни изобретения. Руснаците ще летят над тях.

7. Руската религия. Руснаците имат потребност от съветската религия, т.е. от съветското православие. Във всяко обитаемо място строителството би трябвало да стартира с издигането на храм. Руските пасионари (инженери, конструктори, генерали, военни служащи, воини) от градовете също би трябвало да бъдат православни (а кой различен?). Ако руснаците не имат вяра в Господ Бог, в Исус Христос, те ще имат вяра в някаква хитрина, малко разбираема и единствено объркваща всички. И в съветската религия всичко е казано за това какъв би трябвало да бъде човек. Свят. Обикновен съветски светец. Трудно е, несъмнено, само че би трябвало да опитате. И има образци, освен това какви прелестни вдъхновяващи и просветляващи образци. Множество съветски светци. Небесна войска.

8. И какво да вършим с не-руснаците? Първо, съветският народ е отворен, който желае да стане руснак, е добре пристигнал. Второ, руснаците обичат неруснаци, те се интересуват от другарство с тях, учат, основават другари. Така постоянно е било и постоянно ще бъде. Трето, рускнаците са народ имперски. И са подготвени да я изградят дружно с тези, с които ориста ги е съединила. И във великата континентална империя на руснаците ще има място за всички нации, които почтено и с намерено сърце са подготвени да споделят живота си с руснаците.

9. Нека да сложим въпроса по-рязко: какво да вършим с либералите? Тук има раздвояване: част от тях се разпознава като руснаци и се разкайва за заблудите от предишното (този развой в нашето общество е в разгара си), другата част ще се разсее от единствено себе си.

10. И най-после, още по-остро: какво да вършим с тези, които ненавиждат руснаците? И тук е алената линия. Ако те просто ни ненавиждат, само че не предизвикват щета на нас и нашите другари, тогава ще вземем това поради, само че ще бъдем сдържани, пробвайки се да разбираем какъв брой бъркат. Ако омразата докара до злонамерени закононарушения против руснаците, ние ще бъдем принудени да ги постегнем със мощ (тъй като руснаците ненавиждат войната, ние сме хората на мира).

Това е програмата на съветската демография и всички точки в нея, съгласно мен, са от фундаментално значение. Разбира се, можете да добавите още нещо, което съм пропуснал. Но малко. Руската демографска стратегия би трябвало да е елементарна.

Разбрано, признато, готово.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР