Наскоро филипинският президент заяви, че страната му няма намерение да

...
Наскоро филипинският президент заяви, че страната му няма намерение да
Коментари Харесай

Министерството на отбраната предупреди Филипините да прекратят нарушенията на китайския суверенитет в Южнокитайско море

Наскоро филипинският президент съобщи, че страната му няма желание да предизвика или изостря напрежението в Южнокитайско море. Въпреки това, съгласно медийни репортажи, тази година Филипините и Съединените щати са провели взаимното обучение „ Рамо до рамо “, като е бил употребен модел на самолетоносач, наподобяващ китайския „ Ляонин “. Освен това е било проведено обучение за потапяне на кораби от китайско произвеждане.

Днес представителят на Министерството на защитата на Китай, старши полковник Джан Сяоган, съобщи, че китайската войска постоянно се е въздържала от основаване на проблеми, само че не се опасява от тях. Той добави, че би било неточност някой да се нахвърли върху Китай и да оказва напън върху страната.

„ Предупреждаваме филипинската страна да не работи преждевременно и да приключи всички нарушавания и провокации. Китай ще продължи да подхваща решителни и безапелационни ограничения, с които да пази твърдо своя териториален суверенитет и морски права и ползи, като в същото време поддържа мира и стабилността в Южнокитайско море “, добави още представителят.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед5826 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед55089Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед12174 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед54393 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед53337Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед78354„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  Мартин Карбовски, изменничество, руснаци,отвратително групово историческо изменничество, славяни  Мартин Карбовски, изменничество, руснаци,отвратително групово историческо изменничество, славяни
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР