След като си даде сметка, че не става за инфлуенсър,

...
След като си даде сметка, че не става за инфлуенсър,
Коментари Харесай

Щерката на Гала завъртя бизнес за милиони в центъра на София

След като си даде сметка, че не става за инфлуенсър, щерката на Гала реши да търси други способи за замогване като да вземем за пример да развие личен бизнес. И вместо да стартира от нулата като редица, тя по остарял табиет потегля непосредствено от върха. 23-годишната Мари Константин към този момент е собственичка на голям комплекс от студиа в центъра на София, който коства няколко милиона.

 

Тя разгласи преди броени дни, че отваря изящен комплекс от студиа, в които ще могат да се снимат клипове, реклами и излъчвания, както и да се записва музика, да се провеждат събития и всичко останало, обвързвано с шоубизнес и телевизия. За задачата е пригодила историческа постройка в центъра на града, която най-вероятно е и монумент на културата, което значи, че всеки ремонт в нея освен е извънредно комплициран, а и доста безценен, защото би трябвало да бъде координиран с няколко институции. Очевидно това не я е стреснало, въпреки да отхвърля доста по-опитни предприемачи в множеството случаи.

 

Мари отбелязва, че това е първата фабрика за тахан и захарни произведения в България, издигната преди 125 години и през днешния ден е част от културното завещание на страната. Зданието е 4-етажно като на всеки от етажите са обособени 5 снимачни студиа за отдаване чартърен. В тях могат да се снимат всевъзможни излъчвания и клипове, както модерните в последно време подкасти.

В студиата са обособени 25 сета, всеки от които може да се употребява за друг план. Освен това има звукозаписно студио и зала за събития, както и кухненски сетове за снимане на кулинарни стратегии. Така и не излиза наяве каква е цената на всичко това, само че от описанието експерти вършат извода, че безспорно става дума за милиони. По всяка възможност парите са изкарани от джоба на свекърва й Деляна Маринова – Джуджи, да която се знае, че е рог на изобилието за всички свои близки.

 

 

Щерката на Гала твърди, че точно поради новия си бизнес не е имала време да се изявява като инфлуенсър в последно време. А отсъствието й от обществените мрежи породи подозрения, че е бременна. Мари отбелязва, че планът също се отглежда като бебе, доказвайки с думите си, че няма ни най-малка визия от гледане на бебе. Очевидно обаче знае по какъв начин се става богат, откакто може да си разреши сходен план, освен това в историческа постройка.

 

През годините Мари се е занимавала с разнообразни неща, само че в никакъв случай не е тръгвала от нулата, а постоянно е започвала напряко от върха.

Инфо: Уикенд  

Тагове: Гала Мари Будева Деляна Маринова – Джуджи бизнес милиони
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР