След като се заговори, че естрадният трубадур е черпел на

...
След като се заговори, че естрадният трубадур е черпел на
Коментари Харесай

Срив! Лъсна Най-Голямата Измама На Веско Маринов! Вижте Снимки! Бардът На България Се Оказа

След като се заприказва, че естрадният трубадур е черпел на пакост за своя прочут шурей като мед, истината въпреки всичко лъсна. Самият доктор се почувства задължен да загърби съществени той и да влезе в другояче никому непотребни детайлности. Той обществено съобщи, че от дълго време е разведен с дъщерята на Веселин Маринов – 29-годишната Йоана.

Оказва се, че изпълнителят усърдно пропуща са спомене този противен факт от фамилната история, пробвайки се да опази името на дъщеря си. През 2014г. той провежда женитба за знамение и приказ и даде наследницата си на преуспяващия доктор. Скоро по-късно станаха родители. Но даже и бебето не се оказа способно да скрепи брачния им съюз.

Така неговият край пристигнал единствено няколко месеца след сватбата, почти преди две години. Двамата създали няколко опита да се съберат още веднъж, само че несполучливо. Д-р Сираков пук взел, че се влюбил в своя колежка от Александровска болница. Така година откакто станал шурей на Веселин Маринов, неврологът се развел с щерка му.



А от близо месец той е още веднъж женен мъж. Именно по тази причина и нс лекарят не му е по никакъв начин прелестно към момента да го свързват с някогашната му жена и нейния прочут баща. Говори се, че точно Йоана е била повода за развода. Затова доктор Сираков даже и не желае да си спомня за кошмарните няколко месеца, в които са били съпрузи, написа hotarena.net.

Девойката доста се влияела от своя могъщ татко. Веселин Маринов пък си умирал да се меси в връзките на младото семейство. Сега очевидно изпитва виновност за проваления брак на наследницата си, тъй като се пробва някак да я утеши. Съвсем неотдавна той е куп на Йоана апартамент за 200 000, където да се шири сама или с новата си обич.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР