След като се убеди, че не става за инфлуенсър, дъщерята

...
След като се убеди, че не става за инфлуенсър, дъщерята
Коментари Харесай

С парите на Джуджи? Дъщерята на Гала завъртя бизнес за милиони

След като се убеди, че не става за инфлуенсър, дъщерята на Гала реши да търси различен метод за замогване, а точно – собствен личен бизнес. И вместо да стартира от нулата, както някои други, тя по остарял табиет потегля непосредствено от върха. На 26 години Мари Константин към този момент е собственичка на голям комплекс от студиа в центъра на София, който коства няколко милиона.
Младата бизнесдама разгласи преди дни, че отваря изящен комплекс от студиа , в които ще могат да се снимат излъчвания, реклами, клипове, да се записва музика, да се провеждат събития и да се прави всичко останало, обвързвано с шоубизнес и телевизия. За задачата тя е пригодила историческа постройка в центъра на София, която най-вероятно е монумент на културата. Това значи, че всеки ремонт в нея е извънредно безценен и комплициран, тъй като би трябвало да се съгласува с няколко държавни институции. Явно амбициозната млада дама не се е спряла пред това предизвикателство, което в общия случай би могло да откаже от концепцията доста други надалеч по-опитни предприемачи.

Ето по какъв начин Мари е описала постройката, в която е разположила своята нова благосъстоятелност: „ Това е първата фабрика за тахан и захарни произведения в България, издигната преди цели 125 години. Днес тя е част от културното завещание на България, а ние ѝ вдъхваме нов живот, в коридорите ѝ още веднъж ще се споделят вълнуващи хрумвания, а изобретателни младежи ще осъществят плановете си. ” Самата постройка е на 4 етажа, в които са обособени 5 снимачни студиа за отдаване чартърен. В тях могат да се снимат всевъзможни излъчвания и клипове, както и модерните в последно време подкастове. Във въпросните студиа са обособени 25 сета – особено декорирани кътове, всеки от които може да се употребява за друг план. Освен това има звукозаписно студио, зала за събития – коктейли, промоции и така нататък, профилирани декори, два кухненски сета за фотоси на кулинарни стратегии, декори по поръчка и още няколко обекта. Колко коства всичко това, не може да се каже сигурно единствено от описанието, само че е ясно, че става въпрос за милиони. Най-вероятно парите са от джоба на свекървата Деляна Маринова-Джуджи, за която се знае, че е като рог на изобилието за всичките си близки.

Дъщерята на Гала твърди, че поради новия бизнес не е имала време да се изявява като инфлуенсър в последните месеци. Отсъствието й от обществените мрежи породи подозрения, че може да е бременна. Мари твърди, че е отглеждала плана си също както се отглежда бебе, доказвайки с думите си, че няма никаква визия по какъв начин се отглежда бебе. Явно обаче има визия по какъв начин се става богат, щом е съумяла да си разреши реализирането на подобен план и то в историческа постройка.

През годините младата дама се е занимавала с разнообразни неща, само че в никакъв случай не е тръгвала от нулата, с цел да изучи занаята си, а постоянно е започвала напряко от върха. Веднага откакто приключи гимназия, тя стартира да прави лична онлайн платформа като основен редактор, ръководейки екип от младежи на нейната възраст. След като планът се провали, реши да става инфлуенсър и да провежда събитие за блогъри от всички страни. Събитието се провали, а уеб сайтът Lupa.bg неотдавна откри, че и като инфлуенсър Мари не е била кой знае какъв брой сполучлива. Близо половината от почитателите й в Инстаграм са подправени профили. Затова пък се показа добре в предаването на Нова тв „ Черешката на тортата ” преди време и взе плакета на началник Манчев за най-хубава стопанка. Очаква се да има триумф и със студиата, защото в София се снимат много неща, а пространствата, в които това може да се прави, не са чак толкоз доста, писа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР