След като се разведе със съпруга си Сам Асгари, Бритни

...
След като се разведе със съпруга си Сам Асгари, Бритни
Коментари Харесай

След развода: Бритни Спиърс се весели в мъжки компании

След като се разведе със брачна половинка си Сам Асгари, Бритни Спиърс прекарва времето си с двама мъже по едно и също време. Снимка от срещата се появи в страницата в Инстаграм на рапъра Малума. На фотографията Бритни Спиърс прегръща колумбийския музикант Джей Балвин, а Малума седи до тях и не наподобява изключително благополучен.
                 

Балвин означи в мненията, че Бритни Спиърс към този момент е „ одобрила “ новата му ария, а Малума е „ още веднъж нещастно влюбен “.
                 

След развода със брачна половинка си, повода за който се твърди, че е невярност на Бритни Спиърс и неуравновесеното й държание, певицата постоянно е засичана в мъжки компании. Първо се появиха клюки за аферата й с наказан иконом (с който била изневерявала на Асгари). След това тя разгласява двусмислено видео, в което танцува заобиколена от мъже, а по-късно разгласява фотоси от ваканцията си в мъжка компания.

Междувременно почитателите на певицата са обезпокоени за положението й. В мрежата непрекъснато се появяват известия, че тя е спряла да приема хапчетата, нужни за стабилизиране на положението й. И откакто певицата разгласява известния си танц с ножове, почитателите даже извикаха полицията. Самата Бритни Спиърс изрично отхвърля опасенията, а след визитата на полицията тя още веднъж прикани да я оставят на мира и да не се бъркат в персоналния й живот. 
                 

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР