След като се превърна в международна сензация с фентъзи поредицата

...
След като се превърна в международна сензация с фентъзи поредицата
Коментари Харесай

Когато любовта се крие „Под всяко друго име“ - edna книга за романтиците, които не се примиряват с нищо по-малко от истинската любов

След като се трансформира в интернационална сензация с фентъзи поредицата си „ Паднали ангели “, която през 2016 година се появи и на огромен екран, американската авторка Лорън Кейт се завръща на българския пазар с новия си разказ . Този път писателката се гмурва в сантименталния род, с цел да опише една очарователна история за другарството, споделената пристрастеност към книгите и непредвидената обич.

Лейни Блум е безнадеждна романтичка. Тя има вяра абсолютно в силата на същинската обич и то освен тъй като е редактор на любовни романи в едно от най-големите издателства в жанра. Следвайки предсмъртното предпочитание на починалата си майка, Лейни е решена да откри индивида, който „ в действителност да обича “ – господин Перфектен, отговарящ на всичките 99 условия от деликатно квалифицирания ѝ лист с качества, притежавани от мечтания мъж. А годеникът ѝ Райън ги покрива до едно.

Когато Лейни получава предлагането на живота си – да стане най-младият виновен редактор в издателството и да работи по новата книга на най-любимата си авторка на любовни романи Ноа Калауей – тя като че ли има всичко, за което в миналото е мечтала. Ноа е повода Лейни да се влюби в литературата, а от историите ѝ тя е научила всичко, което знае за любовта.

Има единствено един дребен проблем. Нова книга няма. Ноа е изпаднала в тежък писателски блокаж, а с цел да задържи новата си позиция, Лейни ще би трябвало да ѝ помогне да се измъкне от него. И тази задача по никакъв начин няма да е лесна.

Легендарната Ноа Калауей има 10 романа – епични любовни истории, четени в безчет книжни клубове и превзели сърцата на милиони читателки по света. Но никой в никакъв случай не е виждал загадъчната писателка. Тя не дава изявленията, не подписва книги, не идва на представянията си – и зад това се крие сериозна причина. Причина, която ще раздруса света на Лейни и ще сложи под въпрос всичко, което тя си е мислела, че знае за любовта.

Дали Лейни няма най-сетне да захвърли своя лист с 99 упования и да разбере, че любовта няма по какъв начин да бъде научена от книга, а от време на време може и да се крие „ Под всяко друго име “, както споделя великият Шекспир?



С доста любов, шеговитост и духовитост Лорън Кейт написа като поклон към феновете на любовните истории и романтиците, които не се помиряват с нищо по-малко от същинската обич . Резултатът е една прелестна комбинация от трогателни моменти, комизъм, горест и вяра, в която всеки четец може да откри парченце от себе си.

 книга Ciela Издателство Ciela
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР