След като привлече в редиците си крилото на ПСВ Айндховен

...
След като привлече в редиците си крилото на ПСВ Айндховен
Коментари Харесай

Ливърпул не се е отказал от Амрабат

След като притегли в редиците си крилото на ПСВ Айндховен Коди Гакпо, в този момент Ливърпул има нова огромна цел за зимната си селекция. Става дума за халфа на Фиорентина Софиан Амрабат. Мърсисайдци набелязаха мароканеца след положителните му игри на Световното състезание и на " Анфийлд " не са се отказали от концепцията да го вземат в редиците си, оповестява " Дейли Мирър ".

Не е загадка, че Юрген Клоп упорства за увеличаване на конкуренцията в халфовата линия, където тимът изпитва най-сериозни проблеми от началото на сезона. Той има вяра, че Амрабат има качествата да увеличи равнището на показване на тима и по тази причина толкоз мощно го желае в състава си.

26-годишният мароканец също е заинтересован от интереса на Ливърпул. Той е мечтан и от Тотнъм, само че избира да отиде точно на " Анфийлд ". Това може да е значим плюс за реализиране на договорката.

От Фиорентина нямат предпочитание да изтърван един от най-хубавите си играчи, само че при добра оферта няма да го стопират. Смята се, че предложение от порядъка на 40-45 милиона евро би задоволило условията на " виолетовите ", изключително имайки поради, че договорът на Амрабат е до лятото на 2024 година.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР