След като президентът Румен Радев наложи вето върху част от

...
След като президентът Румен Радев наложи вето върху част от
Коментари Харесай

ВМРО демонстрира одобрение към ветото на президента

След като президентът Румен Радев наложи несъгласие върху част от закона за изключителното състояние, депутатът от Вътрешна македонска революционна организация в групата на " Обединени патриоти " Александър Сиди реагира остро против ограниченията, с които се контролират цените по време на изключително състояние. Те са препоръчани от Българска социалистическа партия.

" С това предложение Българска социалистическа партия на процедура замразяват цените на всички артикули и услуги от преди месец. На ВСИЧКИ! В това число на горивата, макар, че ценита на петрола внезапно падат. На парното и топлата вода, макар рухването на цената на природния газ. Дори на пролетните плодове и зеленчуци, които макар изключителното състояние, ще залеят магазините и ще заменят скъпия импорт. Недомислено решение. Решение под напън. Решение по мрачно ", споделя Александър Сиди.

В пленарна зала групата на " Обединени патриоти ", в това число и депутатите от Вътрешна македонска революционна организация са подкрепили предлагането на Българска социалистическа партия. Източник на " Дневник " от Вътрешна македонска революционна организация сподели, че повода за това е комплициране на депутатите след повече от 10 часа съвещания по текстовете в закона за изключителното състояние. Те са считали, че в пленарната зала на Народното събрание се гласоподава тяхното предложение, тъй като това на левицата до последно е било отхвърляно в комисия.

" Под напън ГЕРБ одобри предлагането на Българска социалистическа партия ", споделя още Александър Сиди и изяснява, че Българска социалистическа партия са заплашили, че ще спрат работата на Народното събрание.

Предстои парламентарната група на " Обединени патриоти " да реши по какъв начин ще гласоподава след дебатите за ветото на президента.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Коронавирусът (859)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР