След като през миналата година стана ясно, че Black Desert

...
След като през миналата година стана ясно, че Black Desert
Коментари Харесай

Стана ясна датата на излизане на Xbox One версията на Black Desert

След като през предходната година стана ясно, че Black Desert Online (или Black Desert Remastered, както е името на играта вече) ще дойде и за притежателите на Xbox One, към този момент имаме и дата на излизането ѝ. Xbox One версията на играта ще излезе публично на четвърти март. Вече може и да извършите предварителна поръчка на другите ѝ издания от магазина на Microsoft.

Тези издания са три: общоприетоо (на цена от $29.99), Deluxe ($49.99) и Ultimate ($99.99). Последните две издания съдържат с изключение на базовата игра, разнообразни бонуси, игрова валута, коне, скинове, питомци и други, както и ранен достъп до играта.

Black Desert Online се появи на европейския и американски пазар преди две години, привличайки почитателите на MMORPG игрите с извънредно красивия си свят, голяма карта, забавен геймплей и постоянно добавяно наличие. Последното такова беше експанжънът Drieghan, който се появи в средата на ноември. Той донесе със себе си над 300 нови куеста, както и нова история и герои. Не е ясно обаче дали Drieghan ще бъде включен в Xbox One версията още с излизането ѝ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР