След като преживя страшен период, животоспасяваща операция и редица равносметки,

...
След като преживя страшен период, животоспасяваща операция и редица равносметки,
Коментари Харесай

Мира Добрева и един откъс, написан от нея: От толкова каране на макс на живот с алкохол често ми ставаше скучно да съм просто пияна

След като претърпя заплашителен интервал, животоспасяваща интервенция и редица равносметки, Мира Добрева като че ли към този момент е различен човек, най-малко що се отнася до мислите, признанията и желанията си.

Тв водещата бе сложена в медикаментозна кома през септември, а към днешна дата към този момент е на прага на втората си книга, фрагмент от която разгласява неотдавна в профила си в обществените мрежи.

Е, предстоящо, написаното провокира нечуван интерес, също така се твърди, че точно този абсурден фрагмент е отключил съдбовните обрати и в живота на журналистката, включително и здравословните проблеми. Самата Мира го признава.

" Отдавам случилото се на романа ми, който приключих предходния ден. Пишех го в последните две години. Една от героините умира, популярност Богу, не бях аз. Днес съм добре, към този момент съм добре и продължаваме напред, както се споделя в клишето. Избягвам да приказвам по тематиката, тъй като това, което ми се случи допускам, се е случило и на други хора и премеждието не трябва да става мотив да обикалям телевизионни студиа.

Още ме е боязън още го превъзмогвам. Това, което ми се случи, е било предопределено от новия ми разказ. Аз самата бях сюрпризирана - да си в кома е нещо, което обръща мирогледа ти, поглеждаш доста във вътрешността в себе си ", написа в профила си Мира.

Откъсът от книгата ѝ, по всичко наподобява, занапред ще вълнува:  " Моето съмнение, е че в случай че човек е с поотворен дух, по-възприемчив към духовното, а не към материалното, той полудява, когато пие алкохол. Всички дяволи му се натрупват тъй като е блокирал духа, няма отбрана. Когато Го няма Бога в нас ставаме отворена врата за силите от по-ниските равнища. И сатаната стартира да си играе с нас.

Аз, като се напиех какво правех? Ставах подвластна на подтици и стремежи, които ме бутаха в направления над които нямат надзор - върви по мъже, шмръкни кокаин, похарчи си заплатата, не върви на работа…, обиждай, мачкай, унищожавай! Като съм била пияна, съм живяла този живот не на макс, а на 10 макса взети дружно.

Но това е съсипващо сгромолясващо възприятие. И има измама -.

Тогава минавах идната категория - шмърках. И чувството в действителност хубаво, само че единствено поради едно - че светът и неговите отговорности са изключват! Освен че изчезваха паниките и болките, изчезваше и всичко друго. Работата, децата, приятелите - всичко се изпаряваше. И започнаха да ми избиват циреи. Умствени циреи ", гласи той. А дали Мира Добрева ще издаде и още от новия си разказ, занапред ще забележим, написа blitz.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР