След като преди време ценителите на футбола и на женската

...
След като преди време ценителите на футбола и на женската
Коментари Харесай

Светът полудя по супер секси футболна съдийка от Полша

След като преди време ценителите на футбола и на женската хубост изгубиха мозъка и дума по съветската футболна съдийка Екатерина Костюнина, в този момент същата орис застигна и нейната полска колежка Каролина Бохар.

Всичко потегли от фотография в обществените медии на Бохар по време на футболен мач в родината ѝ. Туитът, показващ хубавицата по време на мач с знаменце в ръка, гласеше: "В Краков е хубаво ".

Последва бурна реакция и голям интерес коя е секси съдийката. Самата тя пък отговори уместно: "Е, дано си признаем, теренът не бе (хубав). "

До този миг и полските медии не бяха обърнали доста внимание на хубавицата, само че това се промени незабавно и нейната история незабавно бе разказана.

Каролина е решила да се занимава с футболно съдийство, повлияна от своя дядо, който също е бил рефер. Генерално тя има голям интерес към футбола, а от фотосите ѝ в Instagram може да забележим, че е фенка на Барселона и Байерн Мюнхен, а неотдавна е посетила и мач на Борусия Дортмунд.

По време на своя съдийски курс Каролина е била единствената жена. Тя се е справила чудесно и сега управлява публично дуели в родината си. Футболът обаче не е единствената ѝ цел. В момента Бохар учи право в университет.

А вие можете да се насладите на хубостта ѝ в нашата изложба!

Припомнете си и галерията ни на оповестената за най-сексапилна съдийка Екатерина Костюнина!

Сексапилната Катя събра над милион почитатели
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР