След като преди година Меган Маркъл спечели дело срещу таблоиди,

...
След като преди година Меган Маркъл спечели дело срещу таблоиди,
Коментари Харесай

Сестрата на Меган Маркъл я съди заради интервюто при Опра Уинфри

След като преди година Меган Маркъл завоюва дело против таблоиди, този път херцогинята на Съсекс застава от другата страна. Съпругата на принц Хари е съдена за клюка от своята полусестра Саманта Маркъл за протоворечивото изявление, което тя и брачният партньор ѝ дадоха на Опра Уинфри през март 2021 година

Според правосъдни документи, до които получава достъп изданието Page Six, 57-годишната Саманта упреква 40-годишната си полусестра във „ подправени и злонамерени изказвания “.

„ Меган погрешно твърди, че: (а) тя всъщност се е издигнала от бедност; (б) тя е била принудена от 13-годишна възраст да работи в поредност от нископлатени работни места, с цел да „ свърже двата края “ “, се споделя в жалбата. Саманта упреква още Меган, че е подвела обществеността във връзка с отсъствието на Томас от сватбата ѝ с принц Хари през 2018 година, както и че е излъгала за последния път, в който двете са се виждали.

Саманта твърди още, че мненията на Меган са навредили на продажбата на нейната книга „ Дневникът на сестрата на напористата принцеса: Част 1 “ (The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1), като са ѝ попречили да си откри работа, причинявайки прочувствен и душевен стрес.

В отговор юристът на херцогинята - Майкъл Кумп, съобщи пред изданието TMZ: „ Този ​​безпочвен и неуместен правосъден развой е просто продължение на модел на смущаващо държание. Ние ще му обърнем нужното минимално внимание, което е всичко, което заслужава “.

Меган Маркъл разяснява книгата с разкрития на полусестра си пред Опра, казвайки: „ Мисля, че би било мъчно да „ кажеш всичко “, когато не ме познаваш. Това е доста друга обстановка спрямо моя татко. Когато говорите за изменничество, измяната идва от някой, с който имате връзка.”
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР