След като преди дни стана ясно, че столичните бакшиши лъжат

...
След като преди дни стана ясно, че столичните бакшиши лъжат
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Ясно е, че бакшишите ни цакат с нова безочлива схема, но това което причини столичен шофьор на младо момиче е безумно

След като преди дни стана ясно, че столичните бакшиши лъжат с помпите и надуват сметките, в този момент излезе нова история с такси. Шофьор изнесе цяла лекция на клиентка за това, че не би трябвало да наема коли за къси курсове. За това споделя във Facebook пострадало момиче, което се натъкнало на грубостите на водача.

Тя е съумяла да снима и видео. Ето какво споделя младата жена:

" Спирам такси на компания За 1 Евро, защото съм леко облечена, на открито сви мраз, а съм най-малко на 25 мин. пеш от там, където отивам. Маршрутът е почти от кв. Иван Вазов до МОЛ Парадайс. И тук става забавно: водачът потегля с колата и стартира да ми търси сметка аз с какъв ум съм била спряла такси за толкоз къс курс, по какъв начин може да съм толкоз невъзпитана, че да му изгубвам времето и впрочем прилагателни и непочтителен звук. Това е второто клипче, 2 направих, а можеше и 5. Звъннах на компанията, нека вземат ограничения. (Извинявам се, че се слушам толкоз високо на клипа, даже не му държа звук, просто съм покрай телефона). "

Наскоро предаването " Господари на ефира " алармира, че в трафопост в квартал Надежда в София се инсталират помпички за увеличение на сметките в такситата. " Малко устройство е, което се обвързвано с километража чрез касовия уред, само че подвига сметката петорно. Разглобява се таблото, инсталират се жици и се поставя бутон. Той може да бъде като отдалечено, може да бъде прикрит. С едно натискане въпросното бутонче може да усили с 10,20, 50 стотинки сметката. Сигурно 80% от такситата имат такива устройства. " Това разкрива столичен таксиметров водач, поискал анонимност. Поставено лице на предаването отиде с такси и се срещна с индивида, който прави и инсталира въпросната помпичка.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР