След като първоначално Дуа Липа заяви, че се радва на

...
След като първоначално Дуа Липа заяви, че се радва на
Коментари Харесай

Как се чувства Дуа Липа, когато няма гадже

След като в началото Дуа Липа съобщи, че се радва на свободата си да бъде необвързана, а по-късно се появиха клюки, че има освен това с тeлевизионния водещ Тревър Ноа - започваме да се чудим какъв в реалност е статусът на изпълнителката.
 Дуа Липа, Тревор Ноа, връзка и с кого излиза изпълнителката
Това ли е новото гадже на Дуа Липа

Когато животът ти сервира непредвиден подарък

В края на септември тя и Тревър бяха видяни да се целуват на улицата, откакто са прекарали време дружно на интимна вечеря в ямайски ресторант Miss Lily`s в Ню Йорк. Въпреки това никой от тях не разяснява в какви връзки са двамата.

В последния епизод, 7 октомври, на подкаста на iHeartRadio Дуа Липа открехва вратата за любовния си живот през последната година.

" За мен това е първата година, в която не съм имала връзка от доста дълго време ", уточни тя и добави, че " беше ужасно просто да остана сама и да мисля единствено за себе си, и някак да стана лакомец ". Изпълнителката означи, че пред последните години не е имала опция да се концентрира върху себе си. Въпреки това тя е на мнение, че " когато намериш някой, който в действителност те разнежва и успокоява - това прави огромната разлика. "
 Дуа Липа, Ануар Хадид и това ли е краят на връзката им
Какво се случва с Дуа Липа и Ануар Хадид

Близките им не имат вяра, че това е краят

В поддръжка на изказванието, че Дуа Липа се радва на време единствено за себе си, източник на People съобщи, че тя и хипотетичното ѝ гадже Тревър Ноа са просто другари. Преди това Ноа беше свързван с актрисата Минка Кели, само че през май вътрешен човек на същата медия удостовери, че 42-годишната Кели е необвързана. Междувременно Дуа Липа и нейният някогашен Ануар Хадид поставят завършек на връзката си през декември 2021 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР